úterý 31. března 2020

Termoska 0 3l

Lifeventure Thermal Mug , 3l od 3Kč - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Thermos Dětská termoska s brčkem - limetková. FUNtainer je odolná, vodotěsná, vakuově izolovaná termo - láhev s brčkem Vhodná pro předškolní a školní děti, která padne dobře do jejich ruky, snadno se vejde do batůžku, kočárku, či držáku nápojů v autě.


Tescoma termoska se zámkem Constant , 3l. Dvouplášťová vakuová termoska z prvotřídní nerezavějící oceli, uchová nápoje horké i studené.

S hrníčkem a jednodotykovým uzávěrem pro pohodlné nalévání bez ztráty teploty. Přizpůsobte pitný režim dítěte ročnímu období, aktuálnímu zdravotnímu stavu či přímo jeho oblíbenému nápoji. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Chcete vědět, zda je cena 2Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji?


Termoska z nerezové oceli s vakuovou izolací. Je vybavena tlakovým uzávěrem pro jednodušší manipulaci. Víčko termosky lze použít také jako kalíšek.


Skladem 1modelů od oblíbených značek např.

Udrží vaše potraviny teplé nebo studené po mimořádně dlouhou dobu. Skladom 1modelov od obľúbených značiek např. GRUNWERG DrinkPo , 3L - termoska.


Na teplé i studené nápoje. Dodáváno v dárkové krabičce s ilustrativním potiskem. Ibili Mini termoska 3l. Termohrnek , 3l , stříbrné víčko, stříbrný Nepropustný nerezový termohrnek , 3l s tlačítkem pro otevření pro snadné používání jednou rukou.


Doporučená technologie tisku: laser L tampontisk T3. Přátelé, snažíme se plnit objednávky a expedujeme jak to jen jde. Nerezová termoska s poistným ventilom a objemom , l , výškou 21cm so šnúrkou na zavesenie v modrej farbe s bodkami.


Jen dočasně rušíme možnost platby dobírkou. Zaujme jednobarevným designem s decentním logem. Oznámenie: Prevádzky Kinekus na Slovensku sú v súlade s nariadním vlády SR až do odvolania zatvorené.


CZ najdete širokou nabídku termo zboží určeného převážně pro reklamní trh. V nabídce je velký výběr termosek, termokrnků, konviček do auta a dalšího termo zboží z různého materiálu, barev a obsahu. HYSON Sada termoska ( ,l) a hrníčky( , 3l ),modrá Souprava vakuové termosky o objemu 5ml a dvou termohrnků o objemu 3ml, v dárkovém balení, nerezová ocel. Dvojstenná termoska s uzáverom.


Klasický tvar a generáciami preverená kvalita, to je termoska Stanlex Classic 3l. Hodnotenie produktu:.

SCIANKI , 3l Termohrnek dvouplášťový udrží dlouho teplotu horkého i studeného nápoje. Rozměry: objem , l , pr. Související zboží v nabídce k produktu Hrnek termo ner. Malá dvoustěnná termoska.


EMSA termohrnek CITY CUP ,l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky