pondělí 30. března 2020

Tyč na ramínka

Nabízíme šatní tyče na ramínka , klasická pevná šatní tyč , výsuvná nebo sklopná tyč na ramínka. Pokud si chcete uchovat šaty nepomačkané, a pokud je chcete mít uklizené a zároveň po ruce, pak jsou nejsnazším a nejrychlejším řešením háčky a ramínka. Mámě širokou nabídku ramínek na šaty, na něž můžete zavěsit všechno od košile na léto po puntíkovanou sukni.


A na výběr je také z mnoha háčků na všechny. Na co se zaměřit při výběru kombinované, policové či šatní.

Díky nízké hmotnosti podávací tyče a možnosti nastavení požadované délky se s tyčí snadno manipuluje. Tyč je zakončena plastovou koncovkou. Podávací tyč oceníte jak doma v šatně, tak i ve Vaší prodejně. Spínání je velmi pohodlné díky integrovanému senzoru pohybu. Osvětlenou tyč na ramínka DressLight lze libovolně krátit pilkou na kov, aby rozměrově přesně pasovala do vaší skříně.


Podobnou službu může udělat i sklopná tyč na ramínka. Jde o děrovanou tyč s otvory pro ramínka , kterou by k sobě s pomocí táhla dostal a jednoduše z ní sundal své oblečení i kterýkoliv ze Sněhurčiných trpaslíků.

Nezapomeňte na ramínka ! V naší nabídce najdete nejrůznější typy a styly. Jistě si tak vyberete bez ohledu na to, zda chcete pověsit vaše nejlepší šaty nebo těžký zimní kabát. Ve skříni nesmí chybět ramínka na oblečení.


Věšák na šaty vybírejte podle barvy, materiálu nebo ceny na FAVI. Na výběr máte ze 1druhů! Bude to němý sluha nebo stojan na oblečení ve stylu krejčovské panny? Může být i pojízdný nebo teleskopický. Ramínkové tyče se požívají k manipulaci se zbožím na ramínkách na prodejně nebo ve skladu.


Nejčastějším typem je duralová teleskopická tyč , na konci opatřená vidlicí pro zachycení ramínek. Výsuvná šatní tyč na ramínka pro skříň šíře 800mm. Panty na dvířkách od firmy FGV-Optima s celoživotní zárukou. Uvnitř skříně je nahoře police a pod ní tyč na ramínka na dlouhé kabáty. Dodáno rozložené a zabalené.


Stojan na ramínka Ewis.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Tenhle projekt byl nápad manželky. Aby doschly košile na ramínkách, když se vyndají ze sušičky. Nábytkové vybavení koupit o objednat u OBI.


Vnitřek skříně tvoří police a tyče na ramínka. Tyče se prodávají kulaté nebo oválné. Tomu odpovídají i koncové objímky, které musíme připevnit na bok skříně.


Prodám zdobenou třídílnou skříň, 20. Dýhováno ořechovou dýhou, zrcadlo s fazetou - bez va zásuvky s mosazným kováním, uvnitř šatní tyč na ramínka ve dílech, v pravém díle jsou police - nově přidané. Dále má skříň také boční regál na ukládání různých věcí. Výsuvný držák na vázanky, výsuvná držák na kalhoty a ramínka , police na boty – výsuvné i pevné, držák na příslušenství od nábytek inez - nábytek s dopravou zdarma Vyberte si ze širokého sortimentu sedacích souprav, pohovek, obývacích stěn, postelí, ložnic, kuchyní, jídelních stolů a židlí, nábytku do dětských pokojů ale i vybavení kanceláří. Kup teď Kč s dopravou 1Kč.


Vy se budete cítit jako královna. Nerezová šatní tyč na ramínka. E-shop a expedice funguje beze změn, při objednání do 11:0 zaplacené a na dobírku zboží expedujeme ve stejný den.


Pestřejší nabídku než kamenné obchody s domácími potřebami nabízejí e-shopy – např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky