pátek 13. března 2020

Stojan na dětskou vaničku

Skládá se ze dvou propojených křídlových ramen. Stojan je velmi praktický a manipulace s ním jednoduchá. Po složení je velmi skladný. LittleUp stojan na vaničku 1cm. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Dětské vaničky a kyblíky na koupání bazar: stojan.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. CAM stojan na vaničku universální šedý -. Skladem, dodání do dnů. Kč 92- Kč Vybrat variantu K výběru varianta.


Univerzální stojan na vaničku - bílý, 105cm. Unikátní konstrukce a vysoce kvalitní materiál, ze kterého je vyro. Jen kliknutí a vanička je snadno a bezpečně umístěna na koupací stojan. Stejně snadno může být za pomoci kliknutí vanička ze stojanu odpojena.


Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške bodov. Registráciou a prihlásením sa v našom e-shope automaticky získavate vernostnú zľavu z ceny to. Koupání - dětské vaničky a stojany na vaničku. Dodací lhůta do dnů. Prodávám dětskou koupací vaničku se stojanem.


U stojanu je upadlá jedna tyčka a taky je poškrábaný, ale nemá vliv na funkčnost - viz foto. K vaničce daruji i pěnovou podložku Méďu - lze vyprat v pračce. Snadno se skládá pro snadné uložení.


Stojan na dětskou vaničku Onda a Onda Evolution max. Nohy jsou vybaveny protiskluzovými podložkami. Len kliknutia a vanička je ľahko a bezpečne umiestnená na kúpacej stojan.


Rovnako ľahko môže byť. BABYMOOV Stojany na dětskou vaničku Aquanest s výpustí k vaničce. Universální stojan je určen pro dětské vaničky o délce nebo 1cm.


Vanička – zdobená medvídkem – z nezávadného materiálu – hladký povrch bez ostrých. Stojan lze nastavit na požadovanou vaničku , ať už větší. Dále adaptér na záchodové prkénko a nočník. Tega stojan na vaničku.


Nabízím tento stojan na vaničku. Kovový stojan určen pro dětské vaničky umožňuje Vám pohodlné koupání dítěte. Merco set 3m stojany na kurt vč. Dostupnosť: Na objednávku.


Praktický stojan pod detskú vaničku uľahč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky