pondělí 9. března 2020

Sendvičovač gril

Sendvičovač gril

Vyměnitelné plotýnky, 7W. Díky vyjímatelným nepřilnavým deskám vám jeho údržba zabere minimum času. Je vybaven výměnnými deskami s nepřilnavým povrchem, otevřením až na 180° a bezpečnostním spínačem.


Sendvičovač gril

Nepřilnavý povrch je zárukou, že se pokrm nepřipeče a údržba je snadná. Je úplně jedno, jestli máte rádi toasty v podobě trojúhelníčků nebo čtverců, důležitá je zapečená náplň, protože u toustovačů s vyměnitelnými plochami můžete tvary měnit nebo je nahradit plotýnkami pro přípravu sendvičů či vaflí. Sendvičovač vs výmennými doskami zvládne sendviče, vafle i gril , či panini. IHNEĎ k odoslaniu, u vás už 7. Sage SSG6zajistí, aby se váš sendvič v přístroji nerozmačk. Jeho jedinečnost spočívá v multifunkčnosti.


Samozrejmosťou je kontrolka prevádzky a kontrolka ohrevu, protišmykové nožičky a možnosť uskladnenia vo vertikálnej polohe. Takový sendvičovač nabízí, jak již název napovídá, tři sady plotýnek představujících toustovač, vaflovač a gril. Od grilu samozřejmě nelze očekávat stejný výkon jako od jeho zahradních kolegů, vhodný je tak především pro opečení zeleniny, pečiva či jemného bílého masa. Vybíráme: sendvičovač (pokračování) Výběr sendvičovačů je dnes opravdu rozmanitý.


Vyrábí je několik různých značek v několika variantách. Nejčastěji se od sebe jednotlivé produkty liší barvou, tvarem toastů nebo množstvím funkcí. Pojďte si s námi vybrat kvalitní sendvičovač přesně pro vás. ETA Sorento sendvič trojúhelník - sendvič lastura - vafle - gril se hodí. Multifunkční pomocník do kuchyně Sovio SV-Mušetří čas a usnadní přípravu jídla.


Povrch upravený antiadhéznou vrstvou bráni potravinám pred pripálením, vďaka čomu je aj údržba veľmi jednoduchá. Pečící desky lze snadno měnit a díky nepřilnavému povrchu i snadno čistit. Přístroj je vybaven termostatem pro nastavení teploty pečení. Pro náročnější uživatele je na trhu sendvičovač 3v1. Hluboká výplň a dokonalé těsnění splňuje dokonalost zlatavého opečení bez znečištění a servírování různých druhů jídel.


Sendvičovač gril

S takovým přístrojem jistě nezažijete v kuchyni nudu. Díky nim můžete servírovat panini, předvařené maso na gril i vafle. Sendvičovač, gril a vafľovač v jednom je vhodný na prípravu trojuholníkových sendvičov, grilovanie mäsa alebo prípravu vaflí.


Super rychlá večeře díky sendvičovači! Pořiďte si sandwich toaster na FAVI. Toustovače již od 2Kč. Vysoký výkon pro rychlé zahřátí.


Zaobstarajte si sendvičovač a vytvorte si rýchlo a jednoducho, v pohodlí domova, plnené pečivo podľa vašich predstáv. Vhodné na prípravu raňajok, alebo rýchleho občerstvenia. Dá se postavit i svisle, aby zabíral méně místa.


Značkové domácí elektrospotřebiče. Popis: Extra velké pečící plochy pro dva sendviče nebo XXL velký o velikosti až 2x 1cm. Gril je multifunkční výrobek - v jednom, s výměnnými ploténkami, který lze využít jako vaflovač, sendvičovač i kontaktní gril a stolní gril. Vysoce kvalitní nepřilnavé desky. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky