pátek 6. března 2020

Starý mlýnek na kávu

Old bread grinder restoration. Renovace mlýnku na strouhanku. This feature is not available right now. Please try again later. Ruční mletí kávy vám pomůže v každodenním spěchu na chvilku přibrzdit.


Během těch pár minut, co budete točit klikou mlýnku, si krásně pročistíte hlavu a utřídíte myšlenky.

Káva vás má nabudit, ale její příprava může. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Porcelánovou nádobu zdobí barevný obrázek, zobrazující tři ženy, které pijí kávu. Možná je nyní ten pravý čas, kdy si máme dopřát změnu.


Starý stolní mosazný mlýnek na kávu , č. K tomu nám může pomoci starý ruční mlýnek na kávu na mletí kávy. Před dávnými časy nebylo jednoduché změnit kávové zrno ve voňavý prášek.

Tak jako obilí, i káva se pracně drtila mezi dvěma plochými kameny. Tento způsob mletí vám přinese výraznější chuť, na druhou stranu mají kratší životnost. Výsledný nápoj je silnější. Mlýnek na kávu s mlecími kameny – ploché, nebo kónické?


Nástěnný mlýnek na kávu tradičního vzhledu. Tělo mlýnku je z kvalitního českého porcelánu s klasickým cibulákovým vzorem nebo z keramiky s různými dekory - rokoko, ovoce nebo pomněnky. Hodí se do každé klasické kuchyně.


Chtěla jsem nějaký levný mlýnek na kávu , pro občasné umletí jedné dávky kávy. To splňuje podle mých představ. Budu muset ještě vychytat údržbu a fakt, že když káva padá dolů, do zásobníku, občas se zachytí na stěně mlýnku odkud pak padá dolů i ve chvílích, kdy se vám to úplně nehodí.


Tak, a kdo má chuť na vlastnoručně umletou kávu , tak ten je tady správně. Toto jsou mlýnky na kávu. Sice trošku vypadají jako kosmické pistole, a my, kluci, jsme je také jako pistole používali, ale jsou to mlýnky. Nabízím starý zachovalý mlýnek na kávu značky Leinbrock stav: viz.


V případě jakýchkoliv dotazů mne neváhejte kontaktovat. Magnet 3Pagen Elektrický mlýnek na kávu modrá. Skuteční labužníci vědí, že čerstvě namletá káva chutná nejlépe.

Proto je starý dobrý mlýnek na kávu stále velmi žádaný. Samozřejmě elektrický a lehce ovladatelný. Dobrý den,dostala jsem v loni pod stromeček ruční mlýnek na kávu Lodos Temp(výrobce Lodos). Přesně ten co máte na obrázku. Dnes se mi však stála malá nehoda.


Vylomila se mi ručka na mletí. Pouze tu ručku na mletí? Nerada bych manžela zklamala. Pokud by to náhodou šlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky