čtvrtek 5. března 2020

Silikonová forma na led

Bílá silikonová forma na led Sagaform Ice Cube. Silikonová forma na led pánský motýlek, knírek. Ledové kameny do nápojů. Sada tvořítek na led Su.


Tyto formy na led vytvoří ledové panáky o objemu kolem 9cl.

Základním požadavkem na ledovou formu je snadné vyjmutí ledu - a tento požadavek všechny formy na led v naší nabídce splňují. Různorodá silikonová tvořítka na led. Určitě využijete ale i třeba jako formu na čokoládu, na výrobu pralinek či čokoládových bonbónů.


Na výběr ze barevných variant. Mordrá silikonová forma na led v podobě do plochy sestavených Lego kostiček různých velikostí. Zajisté potěší Lego fanoušky, kteří si mohou stylově chladit svůj osvěžující nápoj. Kupte dětem Lego formu na led !

Vhodné pro děti od let Materiál: silikon Rozměr balení: 1x 14. Tvořítka na led a čokoládu. Díky tomu, že je vyrobeno z ohebného silikonu, snadno, rychle a účinně připravíte drink či čokoládu. Je opatřena držadlem pro lepší manipulaci. Vnitřní rozměr formy je 5x9xcm.


Barva oranžová nebo hnědá dle aktuální skladové zásoby. Detailní popis produktu. Díky této silikonové formě budete mít opravdu velké kostky ledu. Nejprodávanější produkty z kategorie.


Ty pak můžete použít k chlazení nápojů. Vyndavání kostek je ze silikonové formy velmi jednoduché oproti vyndavání z pevných forem. Pečící silikonová forma na mini srdíček je vhodná na pečení piškotových, třených i kynutých těst, ale i na zamražování. Po upečení se obsah formy nepřipaluje a snadno se vyklápí ven. Vtipná silikonová forma na led je originální vychytávkou na každou party.


Led ve tvaru nábojů se spolehlivě vejde i do hrdla plastové lahve. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - snadn.

Forma se před použitím. Do silikonové formy na led se vejde celkem podlouhlých obdélníčků. Obdélníčky jsou o něco větší než klasické kostky a tak je jich na zchlazení nápoje potřeba o něco méně, než klasických kostek.


Najednou můžete vytvořit kusů. Ve formičce také můžete vylévat čokoládové pralinky a jiné dobroty. Ty se skvěle hodí pro profesionální mixology i pro barmany začátečníky, kteří chtějí ozvláštnit své koktejly.


Tato forma na led vám pomůže vytvořit nádherné ledové srdíčka, když budete chtít, přidání sirupu do vody hezky zabarvíte. Hlavní výhodou zde uvedené formy je velikost kostek ledu s ní získaných - určeno pro kostek ledu. Pro snadné a zábavné pečení je tu silikonová forma od české značky Orion.


Výhodou je, že není potřeba téměř žádný olej na vymazání a pečivo se stejně snadno vyklopí, těsto se totiž k nepřilnavému pov. Díky speciálnímu tvaru formy se led skvěle vejde do hrdla láhve a ochladí Váš nápoj. Zelená silikonová forma na led Lékué Giant Ice Cube.


Transparentní silikonová forma ve tvaru koule Lékué Mold.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky