pondělí 17. února 2020

Vak na hračky

Vak na hračky

VAK NA HRAČKY PLAY AND GO - OMY COLOR Hledáte skvělý vak na hračky a podložku na hraní 2v1? Tento vak Play and Go Vás nadchne svým provedením a designem. Jeho kvalitní zpracování a variabilita použí. Vaky na LEGO hračky Mamiee Play-bag představují jednoduchý a pohodlný způsob, jak udržet hraní s legem a dalšími hračkami pod kontrolou. Navíc úklid zvládnou děti zcela samy.


Vak na hračky

Stačí zatáhnut za šnůrku, odnést za popruh a je hotovo. Vak lze celý schovat do skříně či vložit do úložné krabice na hračky , kterou můžete dětem navíc pro lepší orientaci označit. Deti hračky a kocky vysýpajú, pretože sa im tak jednoduchšie hľadá ta pravá. S naším vakom bude vysýpanie minulosťou.


Izba bude vždy a rýchlo uprataná. Hračkovak je vodovzdorný úložný vak , podložka na hranie a cestovná taška v jednom. Originálny vak s autorskou potlačou na spodnej strane je štýlový doplnok do detskej. VAKY NA HRAČKY Jedinečné vaky na hračky belgického výrobce PLAY AND GO nadchnou všechny rodiče i děti!


Vak na hračky

Poslouží nejen jako úložné vaky na hračky či jiné věci, ale pro malé děti jsou zároveň podložkou na hraní si. Po tom, ako sa dieťatko dohrá, stačí potiahnuť za šnúrky a všetky hračky sú na jednej kope. Vak na hračky a hrací podložka v jednom. Hrajte si a pak hračky jednoduše ukliďte.


Už vás unavuje věčně zakopávání o rozházené hračky a nutnost je zdlouhavě uklízet? PlayGo vak na hračky Space - glow in the dark. Plyšáci, kostky, stavebnice… Jakékoliv hračky stačí do vaku jednoduše položit a zatáhnutím za provázek během pár vteřin sbalit. Díky praktickému polstrovanému popruhu je poté možné.


Efektívny spôsob upratovania! S týmto vakom to pôjde ľahko! Všetky hračky naskladajte doprostred vaku, a ten len jednoducho stiahnite pomocou povrázku. Ušetrí vám veľa práce a času. Navyše je možné vak využiť aj ako plochu pre hranie.


Obsah balenia: 1x vak na hračky - veľký. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Už žádné zdlouhavé uklízení hraček po zemi. A to vše s tímto vakem na hračky. Veškeré hračky naskládejte doprostřed vaku a ten jen jednoduše stáhněte pomocí provázku.


Středně velký vak na hračky ocení rodiče i děti při každodenním hraní. Lego už bude mít své místo ve vaku. Vak slouží jak na skladování, tak i jako hrací podložka. Děti si mohou do vaku rozložit kromě lega, sbírku autíček nebo doplňky pro panenky.


Vak na hračky

A pak, po hraní uvídtíte, jak snadný může být úklid.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky