pondělí 17. února 2020

Sencor smw 6001 ds

Az akár 7W mikrohullámú teljesítményre képes készülék digitális vezérlésű. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.

Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Sencor mikrohullámú boltok, képek. Trouba je vybavena displejem a otočným voličem pro nastavení teplot a výkonu. Práve kladné hodnotenia ju radia medzi Top produkty na slovenskom porovnávači tovarov Heuréka. V čom je taká obľubená u zákazníkov ? Aké má výhody či nevýhody ? Dozviete sa v tejto recenzii, ktorú sme pre vás pripravili.


Mikrovlnná rúra – mikrovlnný výkon 700W, objem 17l, úrovní výkonu, funkcia rozmrazovania, časovač 30min, priemer otočného taniera 24.

Rúru je možné nastaviť na päť rôznych úrovní výkonu. A cég jelenleg több mint országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai. Bezpochyby tam nesmí chybět ani mikrovlnná trouba, díky které si ohřejete během pár chvil požadovaný pokrm.


Nemusíte hned utrácet velký obnos peněz, aby byly vaše požadavky splněny. Umí mnohé a pořizovací cena je skutečně nízká. Rúra je vybavená displejom a otočným voličom pre nastavenie teplôt a výkonu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Felhasználóbarát kezelőfelületének köszönhetően könnyedén választhatunk a kiolvasztó, melegítő és a főző funkciók közül, sőt akár időzítőt is állíthatunk percig. U vybraných prodejen zobrazujeme níže jejich skladovou dostupnost. Ta je aktualizována každých minut, přesto doporučujeme v případě zájmu o koupi zboží na prodejně předem tuto kontaktovat, a to zejména je-li dostupnost 1-kusy.


Podívejte se na novinky v kategorii mikrovlnné trouby. Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en! Hasonló Mikrohullámú sütő nagy választékban a SzerszamKell barkácsáruházban. Zakoupením prodloužené záruky si můžete prodloužit záruční dobu.


Prodlouženou záruku lze nastavit v košíku. Objem mikrovlnné trouby je 20l.

Disponuje osmi přednastavenými programy pro snadnou přípravu rozličných pokrmů a funkcí automatického rozmrazování. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Extra Garancia Standard. A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Rozsdamentes acél külső ház Sötétszürke zománc belső Digitális működtetés.


Parametre a informácie o produkte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky