středa 12. února 2020

Tristar bl 4435 smothie

Tristar bl 4435 smothie

Thanks to the extra li you can easily turn your blender jar into a drinking bottle with a handy drinking nozzle. You are ready to blend and go! Blender to go The Tristar blender has a volume of 0. After blending simply place the lid on a mixing jar and take your drink to work, school or sports ground. Az ital ezután köszönhetően egy okos rendszer, egyszerűen csak az azonos tartályban, ha utazik, a munka vagy sport.


S mixérem si během pár chvil připravíte svůj oblíbený ovocný koktejl. Po mixování uzavřete nádobu víkem a vezměte si čerstvě připravený šejk s sebou do práce či na sport. Svoj nápoj si vďaka inteligenntému systému jednoducho vezmete v tej istej nádobe so sebou na cesty, do práce alebo na športovisko.


Za cenu 6Kč ho můžete mít doma i vy. Svůj nápoj si poté díky chytrému systému jednoduše vezmete v té samé nádobě s sebou na cesty, do práce nebo na sportoviště. With the mixer prepare in no time at all the tastiest smoothies or sports shakes to take with you. Thanks to the additional cover, you can use the graduated glass jug easily in an water bottle with convenient drinking sleeve transform. Simply mix, and off you go!


This text is machine translated. Oceníte jej zejména v létě, protože Vám tento mixér dokáže vyrobit i osvěžující ledovou tříšť. Se Smoothie Makerem Tristar si během chviličky připravíte svůj oblíbený ovocný smoothie , shake nebo proteinový koktejl.


Příslušenství ke kuchyňským robotům) Hodnocení produktu:. Osobný nápojový mixér, ktorý vám umožní pripraviť nápoj na mieru, do školy, do práce, na cesty, na šport, podľa vašich osobných chutí. Praktické spojenie mixéra a oddeliteľné nádoby, ktoré po umixovaní oddelíte a beriete jednoducho so sebou.


Könnyen és gyorsan készíthet vele turmixot az ízlésének megfelelően. Tartályának maximális kapacitása liter, mosogatógépben mosható. Opremljen je s plastično posodo s prostornino litra z nastavkom za pitje. Deluje z močjo 2W in ima hitrost.


Omogočeno je enostavno odstranjevanje rezalnih nožev in enostavno čiščenje. Plastenka ima nastavek za priklop na mešalnik. Odličen mešalnik je izjemno tih. Vhodné také pro dietní šejky.


Umožňuje to praktické spojení. Správně zodpovězte na soutěžní otázky a tipněte si odpověď na rozhodující otázku. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Ideaal om direct mee te nemen naar je werk, school of sportschool.


Deze blender is uitgerust een bidon van liter. De BPA vrije bidons voorkomen inname van de schadelijke. Fiind ideal cât sa îl luati cu dvs oirunde va aflati. Hasonlítsa össze az árakat!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky