čtvrtek 6. února 2020

Termo obal na lahev

Termo obal na lahev

V nabídce máme termo obaly na láhve o objemu l, l nebo l. Termoobal na Zdravou lahev l. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Velmi kvalitní termo obal na sportovní láhve z neoprenu (natahovací) s motivem hokejisty a popisovým kolečkem.


Termo obal na lahev

Hodí se na všechny láhve o objemu 1litr a menší. Obal je opatřen na zadní straně zipem pro snadnější nasazování. Obrázek je pouze ilustrační, potisky některých termo obalů jsou odlišné.


Neoprenové termoobaly na lahve, neoprenová pouzdra na mobily, tablety, pásky na brýle, rukavice… Jednoduše neopren, jak ho neznáte! I obal může mít svůj styl. Pomůžeme vám doladit váš vlastní osobitý a designový termoobal. Precizní ruční výroba zaručuje vysokou kvalitu našich produktů.


Materiál: kvalitní neopren. NOVINKA - tento inovovaný termoobal je opatřen zipem s všitou reflexní páskou. S termoobalem CABRIO Reflex jdete vstříc bezpečnos. Obal stačí vložit na dvě hodiny do mrazničky, dokud změna barvy nebude značit, že teplota obalu je ideální k chlazení vína. Snadné použití díky úchytu.


Z polyesteru a PVC s výplní z chladícího gelu. S praktickým putkom pre pohodlné prenášanie, s otváraním na zips. Na piknikové dece by Vám neměl chybět termo hrnek na kávu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Termo obal na lahev

Chladící obal na láhev oceníte při pikniku s partnerem. BabyOno termoobal na kojeneckou láhev SO CITY tmavě modrý obal na šidítko. Oba produkty jsou vybaveny komfortním uzavíracím popruh.


Vaši láhev i nápoj a navíc slouží jako taška na láhev. Díky nastavitelnému pásku lze obal pohodlně připevnit na kočárek, nebo na přebalovací tašku. Velmi účinný způsob, jak uchovat nápoj chladný v horkých letních dnech. Z vnější strany je obal chráněn fólií s Alu vrstvou, která odráží teplo. Ochrana osobních údajů.


Termo obal na lahev

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Je schopen perfektně udržovat teplotu vašeho nápoje. Obal je vybaven poutkem pro pohodlné upevnění na kočárek, nebo na přebalovací tašku. Jistě jste se přesvědčili, jak skvělé jsou lahve Nalgene. Tento termo obal na lahve Nalgene umožňuje jejich celoroční používání.


Povrch je nylonový s rip-stop úpravou, což zvyšuje jeho odolnost. Medvídek a liškozaječice Mimihopps - termo obal na láhev s motivem školáků, barva modrá. Vysoká kvalita zpracování a použitých materiálů. Praktický obal v designu oblíbených zvířátek z kolekce Diddl a jeho přátelé slouží pro krátkodobé uchování teploty nápojů, ať už teplých či studených. Lahev je vyrobena z atestovaného zdravotně nezávadného materiálu.


DIAGO obal na dudlíky DELUXE pro hygienické skladování dudlíků. Do obalu se vejdou až dudlíky. Ideální pro cestování s miminkem. Jednoduše připevněte ke kočárku nebo k tašce pomocí suchého zipu a budete mít vždy čistý dudlík po ruce. Tento produkt využijete při procházkách a cestování.


Obal na lahev udrží nápoj delší dobu teplý. Máte možnost výběru obalu na jednu či na dvě lahve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky