čtvrtek 27. února 2020

Tescoma bylinky

Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies.


Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Vynikající pro snadné a rychlé krájení bylinek a zelených natí nadrobno.

Používejte na hladké dřevěné nebo plastové podložce. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Vhodné do myčky, myjte rozložené. Okořeňte si život s TESCOMOU i vy – máme pro vás žulové i keramické hmoždíře. Připravte si domácí pesto, drcené koření přesně dle svého gusta.


Vynikajúci na ľahké a rýchle krájanie byliniek a zelených vňatí nadrobno. Používajte na hladkej drevenej alebo plastovej podložke. Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu.


Víte, jak uchovat úrodou vašich bylinek až do příští sklizně?

V čem lis na mražené bylinky HANDY vyniká? Důkladně slisuje a dlouhodobě uchová zásobu čerstvých bylinek v mrazničce. Tieto stránky používajú súbory cookie.


Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním. Kvalitní nože jsou základ. Skvěle je doplňují praktické krájecí desky různých velikostí a tvarů z masivního dřeva i špičkového plastu. Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli.


Nožnice s trojradovou čepeľou a dózou vynikjaúce pre rýchle a bezpečné strihanie byliniek nadrobno a ich skladovanie. Vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu. Od nejlevnějšího Od nejdražšího Nejprodávanější TOP.


Vynikajúce na rýchle a ľahké strihanie čerstvých byliniek nadrobno, s päťradovou čepeľou a ochranným puzdrom s čistítkom. Kuchyňské nářadí a pomůcky. Existuje spousta menších či větších pomocníků, bez nichž se moderní vaření neobejde.


Vychytávky pro výrobu domácí šunky, chleba i čerstvého sýru, ale i kvalitní škrabky, kráječe a struhadla TESCOMA vám práci v kuchyni usnadní a zpestří! Pro pěstování čerstvých bylinek v domácnosti. Souprava obsahuje semena, půdní substrát v bio kvalitě a květináč z odolného plastu.


Návod k použití uvnitř balení. Dóza je vhodná do umývačky, nožnice v umývačke neumývajte. Mlýnek GrandCHEF je možné.

Obsahuje květináčů, každý pro pěstování jednoho druhu bylinky. Součástí je půdní substrát v bio-kvalitě. Tescoma souprava na pěstování bylinek Sense.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky