pátek 14. února 2020

Severin smoothie mix & go sm 3735

Free Shipping Available. Skip to the beginning of the images gallery. Severin smoothies mix n go adalah alat untuk membuat jus atau smoothies dengan cara yang cepat, praktis dan lebih halus.


Alle Preisangaben inkl. Jedná se o mixér a láhev v jednom, lehce si s ním připravíte svačinu do školy či do práce. Zdravé osvěžení se bude hodit i na výlety.


This smoothie maker from Severin is an all-in-one blender and drink holder that’s ideal for your daily life. You can mix your smoothie and take it with you to enjoy it anywhere you like with this smoothie mix and go that gives you the vitamins you need. Za cenu 7Kč ho můžete mít doma i vy. Fľaše sú navyše kompatibilné s držiakom v automobiloch. Get a sure-win gift with any spend!


Beépített zár és a csúszásgátló lábak biztosítják a maximális biztonságot. Bal és jobb kezesek is egyaránt könnyedén. Toko AC Specialist Melayani Daerah Jakarta, Tangerang, Bekasi, Depok dan Bogor. Tritan (bisphenol A free) incl.


Namixujte si lahodné a výživné smoothie , nasaďte víčko a přibalte si zdravou svačinku s sebou do batohu. Láhev navíc pasuje i do držáku hrnků v automobilu. Nechybí ani pulsní funkce. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Severin smoothie mix & go sm 3735

Smoothie maker je tak ideální například na cesty. The result: great even faster. Mixér a zároveň přenosná láhev na nápoj SMOOTHIE. Mixér je vybavený pulsní funkcí a speciálním nožem z nerezové oceli, který zpracuje ovoce rychle a jemně.


Product sold by min-skas. Német minőségi előíráso. Nádoba mixéra slúži zároveň ako prenosná fľaša na smoothie. Súčasťou balenia sú dve fľaše, ktoré je možné umývať v. IDR 920Quick View.


Zadáte-li číslo své iBOD karty, uvidíte u produktů, jakou slevu můžete získat. Versandt und verkauft von Amazon. Sign in to rate or review. Pripravte si lahodné ovocné alebo zeleninové. Hodnotilo uživatelů, průměrné hodnocení z 5. Tekniset tiedot: Tehosekoitin ja juomapullo yhdessä laitteessa Teho: n. Yksi nopeus ja pulssitoiminto Mukana kaksi irrotettavaa, konepesunkestävää pulloa Helppo puhdistaa Terä.


Looking For Great Deals? GORENJE mešalnik BSM 6W. Fľaša navyše pasuje aj do držiaka hrnčekov v automobile.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky