čtvrtek 20. února 2020

Sencor sch 440

See all the product information. Free delivery and returns on eligible orders. Veškeré informace o produktu. Tekintsd meg a termék információit. More information Compare.


Olcsó SCH4Autós töltők árak, akciók. DC konektor a 1x USB, kombatibilní se vstupním napětím 12V DC, výstup na USB 5V 500mA, trojitá zásuvka 12V 5A max. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Všetky informácie o produkte. Praktický rozbočovač zdířky automobilového zapalovače, který z jedné zdířky poskytne tři, navíc jeden USB dobíjecí port pro mobilní zařízení. Oceníte pohodlí užívání, neboť modul s výstupy je umístěn na kabelu, lze jej tak snadno umístit na nejvhodnější místo. Ak často cestujete autom, viete tiež, ako rýchlo sa dokáže váš telefón vybiť. S adaptérom, ktorý vložíte do zásuvky zapaľovača, je to ale iné!


A čo potom, ak takýto adaptér disponuje tromi dierkami? Nabíjať si za cesty bude môcť celá rodina. Rozbočovač slúži na pripojenie adaptérov do jednej. Pokud často cestujete autem, víte také, jak rychle se dokáže váš telefon vybít. S adaptérem, který vložíte do zdířky zapalovače, je to ale jiné!


A co teprve, pokud takový adaptér disponuje třemi zdířkami? Nabíjet si za cesty bude moct celá rodina. Délka kabelu mezi konektorem do zapalovače a zásuvkou je centimetrů. Trojitá zásuvka 12V… Rychlý náhled. SCH 4USB adaptér a 3x rozboč.


SCA INV1Měnič napětí SEN. Hasonlítsa össze az árakat! Zboží skladem zasíláme okamžitě. Više informacija Usporedite. VÝPREDAJ SKLADOVÝCH ZÁSOB.


Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. SENCOR - (2Kč) 1Kč. SEP 1VC WHITE SLUCHÁTKA SEN. Viac informácií Porovnať.


Ratings and reviews of Sencor SCH 2from other. Aktuális Sencor sch 3ajánlatok az ÁrGép-en. Ceny produktov v e-shope sú konečné a nie.


Sencor SCH4Egyéb autós kiegészítő vásárlás kedvező áron hónap garanciával! Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az bevachip.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky