úterý 18. února 2020

Tlaková láhev co2

Symbolem TOP jsou označeny. Láhev o zkušebním tlaku 3bar je opatřena uzavíracím ventilem s výpustným závitem G¾. Lahvový ventil obsahuje pojistné zřízení chránící tlakovou nádobu před roztržením při zvýšení tlaku vlivem teploty. Rozsah funkčních teplot je -40°C až 60°C. Efektní velkokapacitní tlaková láhev na COz leštěného hliníku.


Parametry Rozměry výška 4mm, průměr 1mm (včetně ventilu) Závit W 21.

Tlaková láhev CO- 6kg, určená pro zapojení k výdejníkům vody se sodou. Láhev lze také jen pronajmout, cena pronájmu je 190Kč bez DPH, fakturace se provádí vždy do konce kalendářního roku. Lahev o zkušebním tlaku 3bar je opatřena uzavíracím ventilem s výpustným závitem G¾. Tlaková lahev FRESH MIX 5l směs dusíku a oxidu uhličitého pro čepování piva.


K vyzvednutí v Chrudimi. Nabízím plně funkční, ale VYŘAZENÝ - PLNÝ - hasící přístroj 6kg ( tlaková láhev ). Bezešvá ocelová tlaková lahev o objemu 20l s náplní kg kapalného oxidu uhličitého ( CO). Používá se ke sváření v ochranné atmosféře.


Plná tlaková lahev 2kg s potravinářským CO2.

Pouze osobní odběr (odběr nutno dohodnout předem)! Naše lahve měníme za plné. Prodam poctivou plne funkcni profi cosvarecku Ceskoslovenske vyroby MEZ PP315.


Soucasti samozrejme horak, zemnici kleste, tlakova lahev i klubo svarovaciho dratu. CONová tlaková láhev bez náplně. Láhev možno naplnit v celé Evropské unii.


Tlakové lahve mají širokou škálu použití v závislosti na náplni. Další možností je pořízení vlastní tlakové lahve a její plnění v plnírně CO2. Dále je nutné si uvědomit, že. Vy nič neposielate, my si pre tovar pošleme dopravu, ktorú zaistíme. Hasič Servis : COlahve - Bezpečnostní tabulky Hasicí přístroje Skříně na hasící přístroje Hydranty a hyd.


Skříňka na klíč Suchovod Hydrantový box Hadice Spojky, klíče, savice. COhnojení rostlin) Hodnocení produktu: 1 (). ATP o neoprávněném plnění CO2.


Jedná se zejména o některé staré hasící přístroje. Než koupíte nějakou tlakovou láhev z hasícího přístroje, podívejte se do tohoto dokumentu jestli se nejedná o typ. Po ukončení práce zakryjte lahvový ventil vždy ochranným krytem (kloboučkem).


Plnění lahví, kyvet a bomiček CO2.

Prodej nových lahví na CO2. Provádíme plnění lahví, kyvet a bomiček CO2. Při nákupu tohoto produktu je doprava celé objednávky zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky