pátek 7. února 2020

Šroubovací víčka na zavařovací sklenice

Možnost velkoobchodních odběrů za individuální ceny. Víčka na zavařovací sklenice. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Možno zakoupit také v originálním balení, které obsahuje 10ks sklenic. Sklenice je určena na šroubovací víčko twist vel. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Vyberte si zavařovací sklenice , sklenice na med z naší bohaté nabídky. Nabízíme ke sklenicím na zavařování barevné uzávěry - víčka.


Zamezí přístupu vzduchu k potravinám a ty budou chráněny před osycháním. Sada obsahuje ks víček v různých barvách. Orion Sada zavařovacích sklenic se závitem l, ks.


Prodáváme levné zavařovací sklenice , plechovky, víčka na sklenice a zavařovací potřeby. Vlastní sklady, maloobchod i velkoobchod. Jednoznačně nejpraktičtější jsou sklenice se šroubovým uzávěrem. Jejich použití je snadné, při správném nasazení se dají použít opakovaně. K jejich uchycení na hrdlo sklenice nepotřebujete žádné speciální náčiní, při otevírání stačí použít.


Velmi kvalitní patentní sklenice vyrobená ze silného tvrzeného skla. Uzávěr je vyroben z pevného drátu. Vhodná na kvašení zelí, nakládání okurek, skladování sušených bylin, hub a ořechů, skladování mouky, cukru, těstovin atd. Víčko na zavařovací sklenici o objemu l na přesnídávky a také na zavařování ovoce a zeleniny.


Dále světově uznávané německé zavařovací sklenice Weck. Ke všem sklenicím samozřejmě můžete zakoupit zavařovací víčka. Pokud rádi zavařujete maso - využijete plechovky na zavařování. Velmi praktické jsou například skladovací sklenice s jednoduchým a zcela neprodyšným zavíráním na klip. KILNER Vintage zavařovací sklenice 5l, šroubovací uzávěr Vintage sklenice na skladování pokrmů.


NOVA k přípravě nálevu na zeleninu 1g. Kyselina citronová 2g. Náhradní šroubovací víčka pro zavařovací sklenice DELLA CASA, jako jediná na trhu s těsněním bez PVC!


Vhodné pro ovoce a zeleninu naslano i nasladko i pro masité a tučné pokrmy. Prodám velké, šroubovací , 1x použité, zavařovací sklenice typu TWIST. Zdarma přidám šroubovací víčka.


Vše je čisté, nepoškozené, bez etiket a polepů. K odběru jsou kdykoliv v Lounech. Na zavařování ovoce, zeleniny, masa i hub. Průměr víčka je cm. Skladem máme aktuálně tato víčka s. Unikátní kovová šroubovací víčka pro zavařovací sklenice DELLA CASA 1a 2ml.


Zavařovací víčko twist - šroubovací na okurkové sklenice o objemu l. Indikátor na víčku signalizuje, zda jsou zavařené pokrmy uchovány ve. Těsnící víčka na sklenice s objemem l, víčko je určeno k těsnému a bezpečnému.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky