čtvrtek 27. února 2020

Stínící tkanina na plot 90

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Montáž je možná jak na klasické pletivo, tak i na plotové panely a další různé druhy plotů.


Slouží jako dočasné řešení k zachování soukromí na vašem pozemku , než keře vysazené kolem plotu dosáhnou potřebné výšky a převezmou funkci ochrany soukromí. Zelená stínící tkanina na plot Sunizol se zastíněním Vám zajistí dostatečné soukromí, zárověň omezuje průnik světla na zastíněné místo. Skvělý prvek na ochranu vašeho soukromí. Cena je za celou roli metrů. STÍNÍCÍ A OCHRANNÉ RAŠLOVÉ ÚPLETY.


Tkanina se zesílenými okraji poskytuje účinnou ochranu před slunečním zářením a. Stínicí tkanina na plot š. Prodej pouze po celých rolích. Díky těmto sítím dokážete během chvilky zastínit vaše soukromí na plotech balkónech apod od zvědavých očí. Síť na plot TEX se staly moderním hitem dnešních okrasných zahrad.


Zastínit je možné také pergoly, přístřešky, dřevníky či zakrýt pohledy na různé neestetické plochy. V naší nabídce naleznete různě zelené, hnědé, šedé, pískové i jiné nestandardní barvy. Velmi odolná stínící síť na plot s zastíněním. Vysoká odolnost vůči povětrnostním vlivům a UV záření.


Elegantní černé provedení. Rovněž účinně absorbuje. CZ využívá soubory cookies k personalizaci obsahu a reklam, zlepšení funkcí a zvýšení efektivity nabídky. Horní a spodní okraje mají oka pro upevnění tkaniny na plot. Oka jsou od sebe vzdáleny cm.


Stínící tkanina na plot 90

Možnost prodeje na jednotlivé metry. Zabrání pohledu na neupravený sousední pozemek. A pokud Vám ještě dodstatečně nenarostl živý plot , tak. Ideální na plot na zahradu či k domu pro ochranu vašeho soukromí.


Bradas stínící tkanina x m. UV stabilizovaná Kvalitní zastínění Gramáž. K pletivu se připevňuje. Tkanina je vyrobena z vysoce kvalitní HD-PE dvojitě tkané příze z širokých plochých zelených pásků na osnově a dvojitých černých vláken útku. Síť je v obou podélných okrajích vyztužena zesílenými pásy útku 2x15mm pro bezpečné upevnění vázacími pásky.


Stínící tkanina na plot 90

Využití v zahradnictví, na plotech, pergolách, na sportovištích, ve stavebnictví. Rašlové úplety se používají v zahradnictví a školkařství jako stínící úplet zabraňující rychlému vysychání půdy a spálení rostlin prudkým slunečním zářením. Obě varianty zajistí pevné upevnění stínící plachty. V případě potřeby lze stínící síť doupravit na požadovaný rozměr pomocí střihu. Je stabilizován proti ÚV záření.


Hnědá stínící tkanina na plot Soleado Corten se zastíněním je určená pro dočasné oplocení nebo snížení průhlednosti plotů, případně k zastínění rostlinných kultur. Pakliže by náročnému uživateli tyto míry nevyhovovaly, tak lze tkaniny snadným způsobem nařezat, či nastříhat na požadovaný rozměr. Prodám použitou zelenou stínící textílii na 180cm plot , délka 3m.


Stínící tkanina na plot 90

Osobní převzetí Brno a Pohořelice nebo zaslání poštou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky