pondělí 3. února 2020

Umyvadlo se skříňkou 60

Koupelnová sestava v bílém provedení představuje moderní a vzhledově čistý nábytek. Sestava obsahuje umyvadlo se skříňkou , galerku a vysokou skříňku. V případě, že hledáte nábytek do Vaší koupelny, tato sestava se určitě vyplatí. Pokud však některé kusy nábytku již vlastníte, můžete si samozřejmě zakoupit.


Bytelná sestava umyvadla a skříňky z přírodního materiálu. Teakové dřevo je odolné vůči vnějším vlivům a vhodné i do vlhké místnosti.

Chcete-li mít Vaši koupelnu perfektně sladěnou, prohlédněte si jednotlivé série nábytku řazené dle výrobců. Prodám nové umyvadlo White heart-large s moderním designem vyrobené v Česku. Možnost volby pro pákovou baterii, výpusť s kohouty nebo bez otvorů pro vtok ze zdi. Nabídka skříněk pod umyvadlo o šířce cm.


Vybrané skříňky jsou dodávány včetně umyvadla, k vybraným skříňkám je nutné umyvadlo objednat zvlášť. Chcete skloubit prostor pro umyvadlo a využít ten samý prostor pod ním zároveň i prakticky? Pak jsou pro Vás umyvadla se skříňkou ideálním řešením. Vybrat si můžete ze široké nabídky rozměrů, barevných i typových provedení a to včetně zpracování imitace dřeva.


V naší domácí koupelně se nejčastěji rozhodujeme pro montáž skříněk, které doplňují funkci umyvadla.

Hranaté umyvadlo které lze kombinovat se spodní skříňkou. Umyvadlo ze série Traffic od firmy KOLO. Balení neobsahuje sifon ani baterii. Nejlepší koupelnové umyvadlo je takové, o kterém při používání ani nevíte.


Do skříňky je zasazeno elegantní bílé keramické umyvadlo Q 600. Přední plocha zásuvek má ostré hrany. Zásuvky jsou uloženy na kvalitních výsuvech značky Hettich se soft-closingem (jemný dojezd) a celoživotní zárukou.


Jste – li přesvědčeni o tom, že chcete klasické umyvadlo , pak jste tu správně - prolistujte si nabídku a vyberte si takové, které nejvíce lahodí vašemu oku. Chcete-li však umyvadlo se skříňkou , je dobré vybírat rovnou pasující komplet v sekci koupelnového nábytku. Zde si můžete prohlédnout naši nabídku koupelnových skříněk pod umyvadlo , které se vyrábí v provedení závěsné nebo stojaté. Prohlédněte si také naši nabídku kompletních sestav koupelen. Villeroy Boch SUBWAYumyvadlo se skříňkou 60cm.


Může se doplnit nerezovým držákem na ručníky, nebo skříňkou. Poznámka: umyvadlo 60x50cm se skříňkou s výsuvem, čelo sklo Taupe, korpus světlý dub, přídavná skříňka 40x160x54cm se zrcadlem a policemi. Set se skříňkou pod umyvadlo KALI je oblíbený především díky svému umyvadlu. Díky asymetrickému tvaru zapadne do nejmenší koupelny a poskytne dostatek odkládacího prostoru i umývací plochy. Povrch keramiky je opatřen ochranným systémem PERFECT CLEAN, který.


Tento materiál se vyznačuje vysokou tvrdostí a dlouhou životností.

AVICE kontejner na kolečkách, 2x zásuvka 45x57x45cm, bílá. Na boku skříňky je malý otvor pro odpad hadici od pračky, ale není moc vidět. Skříňky pod umyvadlo šířka cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky