pondělí 3. února 2020

Termotaška na jídlo

Vytvořeno na Eshop-rychle. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Dvoukomorová termotaška na oběd či svačinu v modrém provedení o objemu l. Obsahuje celkem krabiček! Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní.


Termotaška na jídlo

Termotašky na jídlo , nasvacinu. Vše vyřídíte Jednoduše on-line. Vezměte si s sebou studené nápoje či čerstvě uvařené jídlo , které si díky chladící tašce udrží déle svou původní teplotu.


Udělejte si radost stylovou termotaškou na jídlo. Díky tašce na potraviny zůstanou Vaše nápoje či jídlo déle chladné či teplé. Plastová dóza je vyrobena z odolného plastu s kvalitním silikonovým těsněním víčka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na dotaz „ termotaška na potraviny“ jsme našli:. Vyplatí se i na převoz jídla, protože ho udrží teplé nebo studené několik hodin.


Boxy na svačinu) Hodnocení produktu:. Pokud si nosíte jídlo do práce, rádi jíte a jste často na cestách, pak je pro Vás tato taška na jídlo jako. Eko termotašky na potraviny, jídlo , svačinu, na pláž. V nabídce máme ekologické termo tašky na jídlo značky Keep Leaf.


Potřebujete si nosit opravdu hodně jídla? Fitmark termotaška na jídlo SHIELD LG, maskáč. Nabízíme termotašky na pláž, do školy, na sport i do přírody. Na horní straně termotašky je propleteno gumové lanko.


Ideální jako termotaška na potraviny. Vnitřní vrstva může přijít do kontaktu s potravinami. Thermos Kojenecká termoska na jídlo.


Termotaška na jídlo

Nerezová vakuově izolovaná termoska na jídlo o objemu 2ml. Uzávěr termosky je perforován pro snadnější otevírání. Díky tašce the BOX si můžete své jídlo vzít kamkoliv sebou a máte jistotu čerstvosti potravin. Stylové termotašky a termo nákupní košíky od německé značky Reisenthel udrží Váš nákup v chladu a čerstvý po dlouhou dobu. Ale můžete si do nich dát i teplé domácí jídlo a vychutnat si ho kdekoliv.


Držadlo umožňuje snadné přenášení, omyvatelný materiál usnadňuje údržbu. Taška na potraviny uchová Vaše jídlo i pití déle teplé či studené. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI TERMOTAŠKY - ideální na dovolenou i na pikniky - super na teplá i studená jídla či nápoje - uchová teplotu potravin po dobu až hodin - praktické ucho - šikovné zapínání na zip.


Nárok na úhradu škody vzniklé na zboží je prodávající oprávněn jednostranně započíst proti nároku kupujícího na vrácení kupní ceny. Modro-zelená termotaška na jídlo s potiskem kaktusů Sass. Vybírejte si Chladící tašky a boxy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Vybírejte si Jídlo a nápoje podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky