středa 19. února 2020

Umyvadlo se skříňkou jika

Free Shipping Available. Check Out jika on eBay. Fill Your Cart With Color today!


Kvalitní skříňky pod umyvadla Jika - skříňky pro kombinaci s keramickými umyvadly případně komplety keramického umyvadla a skříňky. Koupelnový nábytek Jika se vyznačuje vysokou odolností vůči vlhkosti a mechanickému poškození. Skříňka s umyvadlem do koupelny. Přinášíme oblíbený design v nižší cenové hladině v provedení a vybavení. Vodovodní baterie a sifon není součástí dodávky, vybrat si však můžete dle vašeho vkusu z naší široké nabídky.


Malá umyvadla se skříňkou JIKA. Jsou zejména vhodná do malých prostor, kde skříňka umožňuje využít volný prostor pod keramikou. Keramické umyvadlo se skříňkou v jednom balení.


Nabídka skříněk pod umyvadlo o šířce 1- 1cm. Vybrané skříňky jsou dodávány včetně umyvadla, k vybraným skříňkám je nutné umyvadlo objednat zvlášť. Hranaté umyvadlo které lze kombinovat se spodní skříňkou. Balení neobsahuje sifon ani baterii.


Umyvadlo ze série Traffic od firmy KOLO. JIKA PETIT bílá skříň s umyv. VPRAVO Dokonalá koupelna v minimalistickém provedení.


Umyvadlo se skříňkou jika

Proto v každé designové řadě Jika najdete umyvadla různych rozměrů a typů, ktera vyhoví prostorovým možnostem vaší koupelny. Může se kombinovat se sifonem, keramickým krytem na sifon, sloupem nebo originálním nábytkem. Jika LYRA stálice na českém trhu koupelnového vybavení. Po mnohaletém vývoji a několika.


Stejně jako v případě nabídky samostatných umyvadel i ve verzi se skříňkou platí, že vedle varianty s menší horizontální hloubkou korpusu je pro Vás v sérii Jika. Umývátko, umyvadlo , dvojumyvadlo, výlevka? Záleží na rozměrech koupelny. Otočné do malé, na desku do velké.


Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími infomrace, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho. Jak nastavení změnit a další informace zjistíte v našich zásadách pro soubory cookie. Inzeráty umyvadlo se skřínkou – aktuální inzeráty na Sbazar.


Skládající se z: – umyvadlo s. Praktické umyvadlo se skříňkou se hodí do každé koupelny. Spodní skříňka bílá , bez umyvadla. Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO.


Baterie umyvadlová Jika Cubito Zrcadlo Jika Cubito Sprchová zástěna Ronal Swing SWF -12-. Chcete skloubit prostor pro umyvadlo a využít ten samý prostor pod ním zároveň i prakticky? Pak jsou pro Vás umyvadla se skříňkou ideálním řešením. Vybrat si můžete ze široké nabídky rozměrů, barevných i typových provedení a to včetně zpracování imitace dřeva.


Na boku skříňky je malý otvor pro odpad hadici od pračky, ale není moc vidět. Nástěnné umyvadlo Jika Mio-N disponuje přepadem a otvorem pro baterii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky