úterý 4. února 2020

Tescoma váleček

Upřesnění nastavitelný. Zařazení příprava a zpracování těsta. Nejprodávanější produkty z kategorie. Váleček s nastavitelnou tl. Vyrobeno z odolného plastu a nerezavějící oceli, nemyjte v myčce.


Tescoma váleček

Speciálně tvarovaný váleček je vynikající pro snadnou přípravu mřížky z těsta. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce.


Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Vynikající pro rozválení marcipánu nebo cukrářských potahovacích hmot na rovnoměrnou tloušťku 1. Bez distančních kroužků používejte jako klasický váleček. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Unikátní váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta DELÍCIA, díky kterému už nikdy nebudete muset hmotu těsta stále dokola převalovat, abyste docílili požadované tloušťky po celé šíři plátu. Tloušťku je samozřejmě možné nastavit dle vašich potřeb a přání. Nedoporučuje se mytí v myčce. Na výrobek se vztahuje tříletá záruka. TARA funkció - nettó súly mérése.


TESCOMA váleček na těsto DELÍCIA (Kuchyňské válečky) Hodnocení produktu:. Silikonový váleček pro snadné vyválení těsta. Povrch nelepí a snadno se čistí.


Rychlá expedice, doprava zdarma od 9Kč. Distanční kroužky lze z válečku sejmout a vyvalovat bez nich. Výhodou válečku je jeho nepřilnavý povrch, ke kterému se tak těsto, ani cukrářská hmota nepřilepí. TESCOMA tvořítko na plněné mřížkované pečivo DELÍCIA, dekory. Teflonová podložka na pečení Metaltex Backer, x cm.


Trysky vyrobené z prvotřídní nerezavějící oceli jsou vynikající pro filigránské zdobení s extra jemnými detaily. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Vzhledem ke krizové situaci zvažte, zda objednat zboží na dobírku. Představujeme unikátní váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta DELÍCIA, díky kterému už nikdy nebudete muset hmotu těsta stále dokola převalovat, abyste docílili požadované tloušťky po celé šíři plátu.


Tescoma váleček

Mérőedények, mérlegek és hőmérők. Pak je nutné si mnohaletou praxí osvojit techniku válení těsta, aby bylo v předepsané výšce všude stejně široké – příliš silné se totiž nemusí propéct a naopak příliš tenké těsto snadno praskne. Rozmezí tloušťky těsta je 2–8mm.


Díky hladkému nerezovému povrchu se těsto na váleček nelepí a lze jej snadno čistit. Po použití umyjte a ihned osušte, nemyjte v myčce. Praktický pomocník do kuchyně, jenž si poradí se všemi druhy těsta. Cena s DPH: 1Kč Registrovaní zákazníci navíc získávaj.


Doporučená tloušťka těsta je ode dneška hračkou! Už žádné odhady od oka, žádná pravítka a nevydařené výsledky pečení. Značka Tescoma uvádí na trh skvělou vychytávku v podobě válečku s nastavitelnou tloušťkou těsta DELÍCIA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky