pátek 28. února 2020

Silikonové formy na rohlíčky

Vyrobeno z prvotřídního pružného a žáruvzdorné. Lze jí používat do mikrovlnné trouby a do myčky. Silikonová forma na pečení ROHLÍČKY ks. V nabídce máme krásné formy na dorty a klasické moučníky včetně unikátních forem na jako jsou madlenky, muffiny, vafle, vanilkové rohlíčky, oříšky, mušličky, hvězdičky i makronky.


Pružné a dokonale skladné silikonové formy vynikající pro pečení sladkých i slaných pokrmů bez nutnosti vymazávání a rizika připálení. Rohlíčky se k formě nele.

Vybírat můžete z klasických forem na rohlíčky, věnečky, či ořechy a mušličky, ale vyzkoušet můžete také tvar mini hvězdiček, které. Těsto se k formě nepřipálí, rohlíčky snadno vyklopíte a budou mít všechny stejný tvar a velikost. Vanilkové rohlíčky jsou vánoční klasika, v této formě však můžete připravit také nejrůznější želatinové nebo.


Patříte mezi ty, kteří rádi tráví své volné chvilky u pečení sladkých pochoutek? Pro tyto účely nabízíme řadu šikovných formiček na pečení, které vám práci ještě více zpříjemní. Vyzkoušejte silikonové formy či vánoční formičky, které vám pomohou vytvarovat vše naprosto jednoduše a dokonale.


Práce je s nimi mnohem jednodušší a silikon má navíc spoustu kladných vlastností, které vám práci ještě více usnadní. Mezi ně řadíme flexibilitu, měkkost, snadnou použitelnost a omyvatelnost a uspoří nám místo. Hodí se do všech druhů troub.

Následně z těsta tvoříme malé (velikostí stejné) rohlíčky , které klademe na plech s pečícím papírem, vždy kousek od sebe, protože při pečení ještě o něco nabudou. Forma silikonová na vanilkové rohlíčky. Pečeme na 1stupňů dorůžova. Ještě teplé obalujeme v moučkovém cukru s vanilkou a ukládáme do krabičky.


Po vychladnutí krabičku uzavřeme. Nákupem silikonové formy získáte spolehlivého pomocníka pro přípravu pečených i nepečených moučníků, dezertů či aspiků, želé, pudingu a dalších oblíbených pochutin. Příprava je snadná a rychlá, není potřeba tyto silikonové formy na pečení vymazávat ani vysypávat, tím šetříte. Kromě této formy na ořechy jsem tam objevila také silikonové formy na rohlíčky , pracny, spoustu vykrajovátek. V čem je forma na vanilkové rohlíčky DELÍCIA SILICONE výjimečná?


Jsou odolné vůči velmi nízkým i vysokým teplotám (od -60°C až do 230°C) a nenatahují pachy. Navíc jsou velice pružné a mají tak nepřilnavý povrch, že je před použitím nemusíte ani vymazávat tukem. Zapomeňte na množství samostatných formiček nebo pracné ruční tvarování!


S touto formou upečete najednou hned naprosto stejných kusů! Vynikající pro snadnou přípravu ozdob z marcipánu nebo cukrářských hmot. Naplněné formičky vložte na 5-minut do mrazničky a poté jemným zatlačením na dno vyklopte.


Počet kusů ve formě: ks Rozměr rohlíčku: x cm. Sada rozvíjí představivost, manuální zručnost, a dopřeje spoustu zábavy. Dělali jsme rohlíčky na plech.

Tedy na ten s rohlíčkama. Měla jsem ho tedy vymazaný - používám na to olej ve spreji. Stříkla jsem to jen před prvním použitím. SILIKONOVÁ FORMA NA ROHLÍČKY. Vhodné do všech typů pečicích trub, ledničky a myčky.


Ze všech surovin vytvoříme těsto na vanilkové rohlíčky a dáme ho na chvíli odpočinout v sáčku do lednice. Následně vmačkáme do formy a zarovnáme s formou - stěrkou, špachtlí. Ihned po upečení vanilkové rohlíčky opatrně obalíme v cukru (teplé jsou křehké).


Jejich použití je snadné jelikož při pečení nepřipaluje ani nelepí, snadné vyklopení zaručí požadovaný vzhled a kvalitu upečeného výrobku,nebo stačí vysypat cukrem či solamylem. Díky speciální povrchové úpravě „sametový mat“ cukroví z formy snadno vyklopíte. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky