středa 12. února 2020

Vychytávky na kolo

Užitečné cyklo vychytávky na kolo , o kterých jste možná ani nevěděli, že existují! WingLigts Fixed 3USB jsou blinkry na kolo s prémiovým zpracováním. Po montáži zůstávají pevně spojeny s koncovkami řídítek a jejich vodotěsná konstrukce je dost odolná, aby odolala jakýmkoli povětrnostním podmínkám. Trvalé svícení - červeně dozadu, bíle dopředu.


Vychytávky na kolo

Naštěstí jsou tu skvělé zámky Hiplok. Ty hravě řeší problém bezpečnosti kola i to, kam ho jenom dát, když jsme zrovna na vyjížďce. V tomto videu vám ukážeme užitečných nápadů pro vaše kolo. Sdílejte s přáteli tyto užitečné nápady!


Zde pro Vás máme vychytávky pro cykloturistiku a expediční cyklistiku pěkně pohromadě. Seřadit podle: Název Cena Datum přidání Doporučené pořadí. Výrobce ∨ Skladem (58) Tip Akce Sleva Novinka. Blinkry na kolo - fixed.


Jak umýt kolo: Rychlá očista kola krok za krokem Trail Hunter. Unsubscribe from Trail Hunter? Uskladnění kol na malém prostoru, servisní stojany pro snadnější opravy kol nebo držáky a různé vychytávky pro fixaci kol v prostoru. S tím vším dokážeme pomoci. Je to nářadí, které mě pomáhá a díky kterému jsem schope.


Tam nabízím i své knihy Záškodník a Vlkodlak, zaměřené na metody záškodnického boje a přežití v týlu nepřítele ruských jednotek Specnaz. Značkové vybavení na kolo , které ocení každý cyklista. Všechny sportovní vychytávky na kolo jsme pro Vás pečlivě vybrali a většinu z nich máme vyzkoušenou nebo vlastníme. Cyklistickou nabídku neustále rozšiřujeme.


Vhodné nejen na kolo , ale i motorku. Telefon fyzicky nemůže vyskočit. Osobně mi kolo několikrát spadlo i ze stojánku. A vězte, telefon zůstal vždy na svém místě. Ač nechtěně, tak zátěž o účinnosti je.


Jednoduše je lze připevnit i odepnout a vzít s sebou kamkoliv. Zatímco většině rekreačních cyklistů donedávna bohatě stačila dvě kola a funkční brzdy, přibývá těch, kteří vyžadují mnohem víc. Bezdušové pláště, krvácející ráfek, inteligentní odpružení. To jsou jen některé z množství vychytávek. Posouzení jejich smyslu (nebo nesmyslu) necháváme jen a jen na vás.


Parkovat kolo není jen tak. Odpověď na otázku „kam s ním“ je zásadní a souvisí s ní i další neméně důležitá věc: jak kolo správně zabezpečit před poškozením či ukradením. Rozhodně se nejedná o žádný podružný problém, na jehož řešení je dost času, až si dvoukolého mazlíčka přivezete z obchodu domů. Držáky mobilů na kolo na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Pokud je servis kol Vaším koníčkem je dnes na výběr velké množství nejrůznějších komponentů na kola v mnoha druzích materiálů a typů. Neváhejte a vybírejte - kvalitní a prověřené komponenty na kolo od značek Shimano, Author, BBB, Continental, Schwalbe, Kenda, Rubena: brzdy, rámy.


Rozlišujeme přehazovačky pro horská a silniční kola u kterých dále volíme podle počtu rychlostních stupňů a dle velikosti kazety.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky