čtvrtek 6. února 2020

Silikonove banky

Se silikonovou (gelovou) baňkou se naučíte pracovat během chvilky. Masážne silikónové banky sú vyrobené z lekárskeho silikónu, ktorý je hygienický, bez zápachu a príjemný na dotyk. Silikónové masážne banky. Bankovanie je tradičná a účinná liečebná metóda.


Silikonove banky

Využíva sa hlavne pri bolestiach svalov, ochoreniach krvného obehu, migréne, detoxikácii organizmu a mnohých iných problémoch. U nás nájdete masívne sklenené banky , plastové banky aj silikónové masážne banky , ktoré sú vhodné pre masérov ale aj domáce bankovanie. Najdete u nás všechny možné druhy baněk. Nyní velmi populární silikonové baňky. K těmto baňkám jsme pro Vás nechali namíchat kvalitní kávový olej na baňkování, který pomůže prokrvit pokožku a je pomáhá tak bojovat s celulitidou.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


V naší nabídce najdete nejširší sortiment masážních a terapeutických baněk. Specializujeme se nejen na baňky a vybavení pro baňkování, ale i na vzdělávání. V našem školicím zařízení pořádáme kurzy se zaměřením na regeneraci organismu. Masážní baňky účinně pomáhají při bolestech svalů, onemocnění krevního oběhu, migréně, detoxikaci organismu, celulitidě a kožních problémech (ekzém, akné). Vákuové masážne banky (sada kusov) Obj.


Sú v kvalitnom a odolnom prevedení. Vhodné na klasické bankovanie celého tela. Baňkování je tradiční a účinná léčebná metoda.


Silikonove banky

U nás najdete masivní skleněné baňky, plastové baňky i silikonové masážní baňky, které jsou vhodné pro maséry, ale i domácí baňkování. Zvýšení tlaku v aplikované oblasti. Stimulace průtoku krve, a tím omlazení pokožky.


Zpevnění kůže a vytváření jejího mladistvějšího vzhledu. A pro lidičky, kteří se dotazují na metodu baňkování BAGUAN, tak tento název je v překladu baňkování tzn. Naneste na kožu masážny prostriedok – krém, gél alebo olej.


Stlačte banku v strede prstami, vytlačte z nej vzduch. Priložte stlačenú banku na vybrané miesto na tele, dbajte, aby bol celý okraj banky v kontakte s kožou. Banka vytvoreným podtlakom nasaje kožu a podkožné tkanivo.


Pokožka je tak pevnejšia a pružnejšia. Dopřejte pokožce vitalitu a dejte sbohem celulitidě se silikonovými baňkami od Renovality. Jsou z odolného silikonu a zabaleny v textilním pytlíčku pro pohodlnější skladování. Nejkvalitnější čínské baňky!


Výhodou klasických tlustostěnných baněk je jejich větší odolnost proti nárazu při pádu na zem. Doprajte pokožke vitalitu a dajte zbohom celulitíde so silikónovými bankami od Renovality. Sú z odolného silikónu a zabalené v textilnom vrecúšku pre pohodlnejšie skladovanie. Masážní silikonové baňky jsou vyrobeny z lékařského silikonu, který je hygienický, bez zápachu a příjemný na dotek.


Sada baněk určená na masáž obličeje, dekoltu a krku. Vakuum vytvořené baňkou stimuluje kožní receptory, podporuje krevní oběh a zlepšuje lymfatickou drenáž. Masáž zlepšuje metabolismus a prodyšnost kůže.


V kategorii Baňky na baňkování nabízíme baňky ze tří nejpoužívanějších materiálů. Klasické skleněné baňky se přikládají na tělo použitím zahřátého vzduchu, čímž se vytvoří podtlak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky