pondělí 10. února 2020

Termoska 0 5l

Esbit termoska na jídlo 5l Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí 0. Thermos Light and Compact Flask 0. Coleman , 5l od 3Kč - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Inteligentní termoska II Alfi pirates , 5l Rychlé a jednoduché pití nápojů při teplotě, kterou si sami zvolíte. Takové vlastnosti má inteligentní termoska Alfi.


Výklopné pítko ve víčku termosky. Víčko na závit se silikonovým těsněním. Materiál: nerez, plast. Rozměry: objem , l , pr. Ocenil jsem ji i během výletu do přírody, kde vznikly fotky do recenze.


Na celodenní výšlap bych ji nedoporučil, pro tento případ existují vhodnější termosky. ORION Termohrnek , 5L od 1Kč - Heureka. V souvislosti s aktuální situaci je až do odvolání zrušena možnost osobního odběru zboží.


Termoska 0 5l

Tato termoska udrží Vaši kávu nebo čaj teplý a přijde tak vhod v zimních měsících nebo v období nemocí. Hodí se nejen při přípravě kávy , ale i čaje. Díky dvouplášťovému nerezovému povrchu se není třeba strachovat o rozbití vložky a také dochází k velmi pozvolnému teplotnímu poklesu. Vhodné především pro děti a aktivní lidi, prostě pro všechny ty, co se chtějí rychle a jednoduše napít nápoje v teplotě, kterou si sami zvolí. Chcete vedieť, či je cena 9. Dvojplášťová vakuová termoska z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, uchová nápoje horúce aj studené.


S hrnčekom a jednodotykovým uzáverom pre pohodlné nalievanie bez straty teploty. FREE Standard UK Delivery. Nerezové termosky na pitie , 5l Nerezová termoska o objeme ,litra aj šálka na pitie. V zime udrží termoska nápoje teplé, v lete naopak chladné.


Termoska 0 5l

Prvotriedna vákuová nádoba termosky. Vaše jídlo bude vždy připraveno ke konzumaci v ideální teplotě! Vnější strana termosky je pokryta speciální černou, matnou, neklouzavou barvou, která zabraňuje náhodnému upuštění při držení v rukavicích.


Termoska na jídlo vyrobena z kvalitní nerezové oceli. Kvalitná vákuová termoska na jedlo z nehrdzavejúcej ocele so širokým hrdlom od nemeckej značky Esbit je praktickým pomocníkom na cesty a výlety. Vyrobená je z nehrdzavejúcej potravinárskej ocele. Bezchybnú službu však predvádza aj v bežnom živote. Zátka může být otevřena stlačením knoflíku.


Vakuová část termosky je potažena stříbrem pro lepší izolaci. KRTEK ORION KRTEK je praktickou termoskou s dětským motivem, díky níž budou moci děti skvěle dodržovat pitný režim. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou).


Vďaka špičkovému izolačnému výkonom súčasne nerozbitnosti sa stali nepostrádateľnými prooutdoorové akcie v extrémnych klimatickýchpodmínkách, či už v zime, alebo teplu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky