pátek 21. února 2020

Vařič na cesty

Jaký vařič si vzít s sebou na cesty ? Ve světě vaření v přírodě už nejde jen o volbu mezi plynem a benzínem. Na scénu razantně vstoupily rychlovarné „turbovařiče“. Dnes už není na trhu jen průkopnický Jetboil, ale i další výrobci a taky tu máme vařiče lihové, na dřevo i univerzální vařiče pro více druhů. Hledáte ten správný vařič pro Vaše outdoorová dobrodružství ? Nabízíme Vám skladné plynové vařiče, škrtadla, závětří a další příslušenství pro vaření v přírodě.


Staňte se šéfkuchařem kdekoli na cestách. Stačí jen vybrat vařič a outdoorové nádobí a výprava může začít. Samozřejmě nemůžeme zapomenout ani na indukční vařič pro náročnější uživatele. Vybrali jsme moderní dvouplotýnkový indukční vařič Domo DO326IP s časovačem a dětskou pojistkou.


Tento model vyniká nejenom svým velmi vysokým výkonem, ale i propracovaným designem. Při výletech je hlavní pohoda. Takové kafíčko, polívčička nebo smaženice tam, kde dostanu hla na palouku u lesa, má své kouzlo :o).


Jezdíme na víkendy i mimo sezónu a ne všude je stravování ještě přístupné. Než jsem popisovaný vařič koupil, ráno jsem vylezl ze stanu a první smysluplná věc byla. Dvouplotýnkový elektrický vařič ETA v nerezovém opláštění s plynulou regulací a světelnou signalizací je vhodný do menších kuchyní nebo na cesty. Plynový vařič na cesty 7. Vařič a gril v jednom - skvělý společník do kempů, na festivaly a další letní akce.


Jeho služby oceníte také na chatě či při letní grilovačce na terase vašeho domu. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Jednoplotýnkový vařič pro použití na plynovou bombu 2kg.


Výkonný hořák o průměru mm. Plotýnka široká 1mm unese i větší hrnec, aniž by se ohýbala. Jaký plynový vařič kempingový vybrat, jak vybrat plynový vařič. Vybíráme vařič na cestování pro vaření v přírodě.


Každý má jiné nároky a potřeby na vaření. Popíšeme si možnosti výběru vařiče pro vaše kempingové výlety. Vařiče se dělí na vařič na kartuše, vařič na PB a kvalitní vařič. Vařič Fire Bug Stove Titanium od značky Robens je praktickým pomocníkem na cesty , pokud počítáte každý.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pokud si plynový vařič vemeš do letadla, nemáš jistotu, že seženeš na místě pl.


Ale záleží na typu vařiče. Takže do letadla bych brala po zkušenostech benzín. Líh jsme měli jako rezervu, fakt je třeba dobře zabalit. Přitom kompletní vařič jde složit do vnitřku varné nádoby a nezabírá žádné zbytečné místo ve vašem báglu. Vodu uvede k varu za několik minut.


Ostatní outdoor strava na cesty. Nožičky k vařiči na tekutý líh od německé firmy Mil-tec. Tento stojan na vařič vám umožní pohodlně posadit nádobu nad tento unikátní kompaktní vařič. Pokud cestuji s batohem na víken neřeším ve většině případů žádný vařič ani nádobí.


Vím, že dva dny se dají v pohodě zvládnout na nevařené stravě konzumované za studena. Jediné pomůcky, které pro cestování na víkend využiji, jsou igelitové sáčky, plastové misky, kapesní nožík a láhev.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky