pondělí 3. února 2020

Teflonový ubrus praní

Výhody těchto jednobarevných ubrusů jsou: rychlé dodání,výroba rozměrů na míru,výroba loga od kusů,menší náklady na praní. Kvalitní ubrusy na stůl restaurace i jídelny. Víte že všechny námi dodávané ubrusy mají vodoodpudivou vlastnost?


Rozlitou černou kávu, nebo červené víno z ubrusu lehce odstraníte papírovým ubrouskem. Aby si teflonový ubrus tuto vlastnost udržel co nejdéle, při praní bychom neměli nastavovat teplotu vyšší než ⁰C. Před praním je důležité ubrus očistit od hrubých nečistot. Teflonový ubrus se vzorem motýlů a květin.


Díky teflonové úpravě se vylitá tekutina nevsákne do ubrusu a zůstane pouze na povrchu ve formě kapek. Nečistoty stačí pouze setřít vlhkým hadříkem. Tato vlastnost je vítaná v restauračních provozech. Vylitá tekutina zůstává na povrchu teflonového ubrusu a lze ji jednoduše setřít ubrouskem či utěrkou. Tento teflonový ubrus se kromě překrásného, bohatě zdobeného vzoru vyznačuje tou nejlepší kvalitou.


I přes svůj decentní vzor se stane záviděníhodným doplňkem prostřené tabule. Kód: ubrus teflonový W- fialový Dostupnost: Skladem - odesíláme do 3-prac. Tento dezén již nemáme v metráži a proto nabízíme pouze poslední kusy (za výprodejové ceny),již vyrobených ubrusů.


Naše teflonové ubrusy vynikají výjimečnými vlastnostmi, které ocení zejména penziony, hotelová a stravovací zařízení. Tyto ubrusy jsou vyrobeny ze 1 polyesteru, s nanesením slabé vrstvy teflonu, který zajišťuje vodoodpudivý efekt. Moderní ubrus s různými vzory. Vzor na fotce ne vždy odpovídá vzoru na konkretním zboží.


Tkanina nevyžaduje žehlení, vyvařování nebo škrobení - dosáhne dokonalé hladkosti po praní při ° C. Okraje textilie byly upraveny ultrazvukem, který zabraňuje deformaci nebo roztřepení. Dekorativní ubrus Škodák, vyrobený ze 1 polyesteru, s vodoodpudivou teflonovou úpravou. Díky tomuto vodoodpudivému efektu jsou ub. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Pokud je ale už praní nutné,.


A každý z nás chce, aby tato tvář byla čistá. Ale skvrny na kuchyňském stole se nedají vyhnout. Ubrus v kuchyni je tvář každé milenky. Nicméně, pokud si vyberete teflonový ubrus pro kuchyni, pak se nemůžete bát, aby na stůl položil horkou polévku a místa nebude problémem!


Jak umýt teflonový ubrus ? Ubrusy můžeme použít jako podklad pod další výrobky z našeho širokého sortimentu. Nešpinivá úprava ubrusu je stále více žádaná, pro svojí snadnou údržbu. Jelikož dokáže odpuzovat tekutiny, tak se velmi dobře udržuje. Z naší bohaté nabídky prostírání a ubrusů si jistě vyberete ten ideální právě pro vás.


Pro svou snadnou údržbu je vhodný jak na vnitřní, tak na venkovní použití. Vyberte si z atraktivních barev a vzorů ubrus přímo pro Vás. Bílý žakárový ubrus , rozměry Bílý oválný ubrus na větší stůl žakárový ubrus 1x 250cm obdélník. Jídelní stůl Provence - Nábytek Mirek Jídelní stůl je možné zakoupit si v rozměru 1x 8 1x 8 1x nebo 2x 100. Praní : ° C, nebělit chlorem,.


Vánoční oboustranný teflonový ubrus stříbrný Vánoční koule. Vianočný obojstranný teflónový obrus zlatý Hviezd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky