úterý 10. února 2015

Nádoby na mouku

Kitchen Craft - dóza na mouku Living Nostalgia, krémová (Krémová plechová dóza na mouku z kolekce Living Nostalgiaje vhodná do každé kuchyně.) Krémová plechová dóza na mouku z kolekce Living Nostalgiaje vhodná do každé kuchyně. Jedinečný retro design doplní vzhled každé kuchyně v tomto stylu. Britská značka původně.


Dózy na mouku najdou využití i ve vaší domácnosti. Jedná se potravinové dózy ideální velikosti, přesně takové, abyste měli mouku vždy po ruce.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Plastove nadoby na mouku 6produkt ů. Držák skleničky a nádoby na tekuté mýdlo jsou z pevného tlustého skla matněného chemickým způsobem a mají skryté plastové těsnění, které zajišťuje absenci dotyku skla a kovu a pevně fixuje. Nádoby ze skla nebo průhledné umělé hmoty zajistí okamžitý přehled o zásobách a jejich množství.


Třídění dle tématu jako pečení, vaření, snídaně a sladkosti šetří čas při hledání přísad.

Pokud potraviny neuchováváte v originálním balení, poznamenejte si datum trvanlivosti na nádobu. Využití dóz je v kuchyni všestranné - najdete zde dózy na mouku , dózy na cukr, dózy na kávu, na těstoviny a dalších druhy potravin. Filtrovat v nabídce můžete podle objemu dózy, který potřebujete, podle počtu kusů krabiček na jídlo, pokud sháníte celou sadu, podle možnosti zavakuovat uložené potraviny a samozřejmě podle barvy, která se hodí do vaší kuchyně. Porcelánové dózy a nádoby od Maxwell and Williams uchovají potraviny v suchu. Velmi si oblíbíte i jejich vzhled a to, jak zútulní kuchyni.


Nádoby na potraviny využijete na mouku , cibuli, strouhanku, koření, cukr i sůl nebo bylinky a čaje. Rozstřikovač na mouku ji rovnoměrně rozpráší. Stejně tak i kakao nebo moučkový cukr. Hodí se na přípravu pečiva, dortů, zákusků i jejich zdobení.


Pozor, v případě kakaa se hodí pouze na čisté neslaze. Dóza na potraviny Lock HPL813F, litru Objel Dózy Lock Lock jsou bezpečné a funkční nádoby , vyrobené z nejlepších surovin, které jsou trvanlivé a. Nabízíme vám elegantní plechové dózy do kuchyně, do kterých můžete dát cukr, koření. Naše skleněné dózy a plechovky na kávu nebo čaj jsou praktické i stylové. Díky nim není na kuchyňské lince nepořádek, jídlo zůstane čerstvé a vaší kuchyni navíc dodají moderní, stylový vzhled.


Prohlédněte si naši nabídku nádob různých tvarů, velikostí i stylů.

Ať už na pečení nebo k vaření, kulatá dóza na mouku je vždy na dosah a bude se jak na polici, tak ve spíži krásně vyjímat. K dokonalosti chybí už jen další vhodné úložné nádoby a dózy v nadčasovém anglickém designu z kuchyňské řady KARLTON BROS. Věříme, že si přijdete na své, ať už sháníte dózy ze skla čirého i barveného, případně dózy zdobené za použití mosazi, keramiky i jiného materiálu. V případě, že kromě dóz sháníte i jiné skleněné výrobky i neskleněné starožitnosti a repliky, doporučujeme Vám navštívi i ostatní kategorie na antikpraha.


Stylové nádoby na potraviny mají vždy důmyslné okénka, tak abyste věděli, kolik potravin je ještě v dóze. Dokonalý vzhled je dosažen leštěnou nerezovou ocelí, která dodá nádobám i vysokou odolnost a. Dózy mají velikost přesně na kilo mouky. Výška nádoby s víkem je cca cm.


Na přání mohu vyrobit v jiné glazuře - bílá, smetanová bez teček. Dóza na suché potraviny s klipem Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Možnost použití i samostatně.


Velikost nádoby je 1x 2x 3mm. Odpovědi přes kontaktní formulář. Nádoby a sudy na dešťovou vodu Nádoby pro shromažďování dešťové vody využijete zejména v době, kdy déšť nepřichází a půda je suchá.


Pro pěstování je potřeba pravidelná zálivka a to Vám umožní nádoba, která zachytí měkkou dešťovou vodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky