středa 4. února 2015

Poličky na květiny

Poličky na květiny

Inspirujte se a vyberte si ještě dnes svůj ideální stojan na kytky na FAVI. Osázejte květináče pestrými kytkami. Zavěste je na balkón pomocí držáku na květináče.


Nechte kytky vyniknou ve stojanu u vás doma. Přesně podle vašeho gusta! Pokud si nevíte rady, ochotně vám poradíme na našem online chatu, a to i večer. Zboží vám doručíme až domů. Kdo má rád květiny , bude nadšený z toho, jakou svobodu mu poskytnou stojany na květiny.


Díky nim si totiž můžete užívat zeleň kdekoli v bytě, protože vám pomohou zvětšit prostor. A větší květináče můžete snadno přesunout na jiné místo pomocí posuvného stojanu na rostliny. Vše co potřebujete, je zeď, do které můžete zatloukat hřebíky, pár bedýnek od ovoce a malé květináče v barvách podle vašeho vkusu.


Kovový regál na květiny police 169x66x33cm. Všechna tato místa jsou obvykle plná květin, které zabírají spoustu místa. Dopřejte svým rostlinám krásný regál, ušetřete místo a vytvořte díky němu. Velmi jednoduše vyrobené poličky , podstavce a stojany na pokojové kytky mohu vzniknout ze starých šuplíků, sedaček nebo předsíňové lavičky.


A pokud chcete něco nového, můžete si jednoduše podle návodů na internetu vyrobit pěkný a jednoduchý stojan na květiny sami. Police a nástěnné poličky jsou skvělým doplňkem do Vašeho bytu či domu. Poličky na květiny - nabídka dřevěných poliček na květiny.


Poličky na květiny

Nabízíme police a nástěnné poličky z kvalitních materiálů. STOJANY NA KVĚTINY REGÁLY. Držáky a poličky na květiny Neboli nájdené žiadne produkty.


POLICE, POLIČKY POLICE, POLIČKY. Sleva na všechny dekorace a nábytek! Platí pro objednávky nad 400Kč. Přeji si odebírat novinky e-mailem dle podmínek zpracování osobních úd. Kráse řezaných květin aranžovaných do ještě krásnějších kytic se jen tak něco nevyrovná.


Nesmí chybět na žádné oslavě narozenin, Dne matek, výročí nebo Valentýna. Květiny pečlivě vybíráme, aby vydržely co nejdéle čerstvé a voňavé. Poté je rozvážíme do všech koutů země.


Pokud hledáte celouzavřenou poličku, klikněte na kategorii Skříňky na stěnu, pro prosklené poličky klikněte na Vitríny na stěnu. Je známo, že květiny dobře působí na naši psychiku i zdraví. Stojany na květiny i bylinky jako perfektní doplněk do interiéru i na zahradu. Když nevíte, kam s tím, odložte to na polici. U nás najdete stovky poliček na zeď, rohových polic nebo nástěnných regálů za skvělou cenu.


Poličky na květiny

Bílé police, dubové poličky , police z masivu i spoustu dalších produktů nakoupíte na FAVI. Seznam zboží v kategorii STYL - PROVENCE - Poličky. V prodeji dárkové kupóny na zboží s slevou.


Stolek na květiny až na květiny , s průměrem květináče do 20cm, kulaté poličky jsou vyrobeny z FSC certifikovaných mdf desek v bukovém dekoru, kovová konstrukce (barva hliník) zajišťuje stabilitu stojanu, rozměry: 65(šířka)x46(hloubka)x75(výška)cm Útulný domov dělají rostliny a pro jejich umístění senzačně. Nebo závěsnou poličku či stojan, na které si postavíte své oblíbené květiny a hned bude váš domov útulnější. Zkuste si jich zavěsit víc nad sebe a voilá, vertikální zahradu máte hotovou.


Můžete si jich do volného prostoru na zdi dát nespočet, takže to u vás nakonec může vypadat jako v pralese.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky