pondělí 9. února 2015

Cestovní nerezové panáky

Cestovní nerezové panáky

Třeba tyto praktické cestovní nerezové panáky. Jsou malé a skladné, takže se vejdou i do kapsy. Jsou v ochranném pouzdře na zip, takže je po použití můžete zase uklidit zpátky. Po použití můžete panáčky schovat zpátky do pouzdra, které uz. Ideální do kapsy k butylce.


Cestovní nerezové panáky

Cestovní sada nerez panáků v praktickém koženkovém pouzdře. Díky pouzdru se Vám panáky nikde nerozkutálí a Vy je tak budete mít vždy připraveny k pohoštění svých kamarádů. Teď už s sebou nemusíte tahat těžké sklo, u kterého je velká pravděpodobnost, že ho ani nedovezete.


Přejeme šťastnou cestu! Snad každého potěší mít v záloze pár hltů oblíbeného alkoholického nápoje v praktické nerezové placatce. A z naší nabídky si jistě vyberete tu správnou, která zahřeje u srdce. Pokud se budete chtít o zážitek podělit s ostatními, nabízíme také cestovní panáky v kompaktním balení. Sada čtyř cestovních nerezových panáků l, které jsou bezpečně uloženy v koženkovém pouzdře.


Cestovní nerezové panáky

Počet ks: nerezové panáky Objel. Ať už si chcete dopřát doušek kvalitního alkoholu při zimní procházce, nebo pohostit partu přátel na pikniku, tyto panáky vždy oceníte. Narozeninové panáky - 40.


Sada panáků, každý s objemem ml, zabalená ve velmi praktickém pouzdře z ekologické kůže! Vás přijde chuť na nějaký ten alkohol. Vláčet sebou skleněné panáky je dost nepraktické, proto Vám nabízíme tyto stylové cestovní kožené panáky , které jsou vhodné na čundry, festivaly nebo na táboření. Příruční cestovní panáky pro malé množství alkoholu, vyrobena z nerezavějící oceli.


Nerezové panáky jsou v koženém pouzdře, které snadno. Skladem 1modelů od oblíbených značek např. Bo-Camp, GSI Outdoors, Kupilka. Mějte panáky vždy po ruce.


S těmito vždy a všude překvapíte všechny kolem. Panáky z nerezové oceli v praktickém balení do koženého pouzdra jsou výborným cestovním dopňkem do přírody. Zakroucené panáky TWISTER 5ks. Pouzdro obsahuje panáky. S touto sadou si můžete dopřát svůj oblíbený panák alkoholu kdekoliv a nemusíte sebou tahat skleněné panáky , které by se rozbily.


Dopřejte si doušek kvalitního alkoholu při zimní procházce nebo pohostěte partu přátel či spolubojovníků. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Sada nerezových pohárků v koženkovém pouzdře, vhodná na cestování, kempování, výlety či jiné aktivity.


Nakupujte tam, kde je to výhodné. Sada kusů hrnků Blossom Mug set značky Outwell jsou vhodné nejen pro přípravu ran. Specializovaný eshop na nerez placatky a butylky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky