pátek 13. února 2015

Hyundai wsc 2032

CZ - Děkujeme vám za zakoupení nové generace meteorologické stanice s foto albem a zcela plochým displejem TFT 7“ (cm). Tento přístroj navržený a zkonstruovaný s využitím nejmo- dernější technologie a součástí poskytuje. Podívejte se na reportáž o meteostanicích z TV pořadu Tipy ptáka Loskutáka.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Nepřehlédnutelným prvkem je také barevný LCD displej, který zobrazuje přehledně všechny potřebné údaje, které přístroj naměří. Vybral jsem si raději model WSC 2který ukazuje i tlak vzduchu (a jeho historii), tendence teploty, fáze měsíce.

Kromě vnitřní a venkovní teploty. D vysílání, ale výrobce do června upraví firmware tak, aby bylo možné obsluhovat i aktivní 3D brýle. Lze ji využít také jako fotorámeček pro prezentaci fotografií. Skvělá meteostanice v elegantním černém (B) a bílém (W) provedení, která dokáže nejen.


Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. Hyundai k meteostanicím Hyundai. Data mezi čidlem a meteostanicí jsou přenášena na frekvenci 4MHz.


Záruka měsíců, dálkové ovládání, čas řízený rádiovým signálem, možnost zavěšení na zeď, prohlížení fotografií. Dostupné jsou údaje o vnitřní, i venkovní teplotě a vlhkosti.

Nechybí informace o aktuálním barometrickém tlaku, ale. Vaše fotografie si vychutnajte na veľkom displeji. Pustite si prezentáciu fotografií v rozlíšení 8x 4bodov vo formáte JPG.


Výrobca nezabudol ani na zobrazovanie vlhkosti. Pozrite si reportáž o meteostaniciach z TV programu Tipy ptáka Loskutáka. Díky bezdrátové technologii můžete čidlo umístit ven bez nutnosti složitého propojení. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Podobné fráze na Sleviste. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Easy and quick purchase without registration. Možno ju využiť aj ako.


Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. V balení externá je teplotná sonda a voľbou jedného z troch kanálov sa bezdrôtovo prenáša informácia o teplote do hlavnej stanice a LED indikátor prenosu signálu informuje o. Všetky informácie o produkte. Popis: Použité nefunkční displej na ND.


Tekintsd meg a termék információit.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Extra Garancia Standard.


A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky