pátek 27. února 2015

Forma na vánočku keramická

Keramická forma ve tvaru VÁNOČKY se Vám bude hodit především v době velikonočních i vánočních příprav. Upečete v ní piškotovou nebo máslovou vánočku , ale můžete formu využít také k přípravě aspiků, nádivek, paštiky a jiných dobrot. Forma je z kvalitní keramiky, glazovaná. Ovšem stále nejoblíbenější jsou keramické formy na pečení. Populární keramické formy na pečení.


Jejich oblíbenost spočívá hlavně v jejich typickém vzhledu, který je na vyšší úrovni než u jiných typů materiálů. Dají se v ní vyrobit kulaté ovocné. Keramickou formu na vánočku užijete především v době vánočních příprav. Upéct v ní můžete klasickou vánočku , ale též v ní připravíte aspiky, nádivky, paštiky a tlačenky.


Keramika výborně vede teplo, proto je v ní zapékání a pečení velice ekonomické. Vánočka - forma na vánočku je vhodná do elektrické, plynové a horkovzdušné trouby. Formy na vánočku lze mýt v myčce na nádobí. Rozměry formy (vnější): 37cm x 14cm x 8cm.


Forma na vánočku keramická

Paní keramička formu vyrábí z poctivé keramické hlíny. Pro vánoční pečení jsou nepostradatelným pomocníkem formičky na cukroví, nebo také forma na krásně tvarovanou vánočku. Kameninová forma na Vánočku. Doba dodání (od obdržení platby) 1-dny.


Co myslíte, jsou na pečení lepší silikonové nebo kovové formy? Každá má jistě něco do sebe, proto má TESCOMA obě varianty v mnoha oblíbených tvarech a pro každý typ moučníku. Keramické (kameninové) formy na vánočku jsou vhodné do každé trouby a dají se mýt v myčce. Větší forma má oválný tvar, menší je špičatější na krajích. Keramika je materiál, který výborně vodí teplo, takže se ve formě vánočka vždy rovnoměrně propéká.


Forma na vánočku keramická

Formu před použitím vždy důkladně vymažte tukem a vysypejte moukou každý záhyb, abyste vyklopili vždy perfektně tvarované pečivo. Je nová,máme dvě,osobně Cesky Brod nebo plus 1pošta prevodem ne dobirka,poslat mohu ale az konec pristiho tydne. Na její vymazání je potřeba pouze minimální množství tuku a díky kvalitnímu provedení vám vydrží mnoho let.


Nabízíme jak běžné velikosti, tak i menší typy. Standardně se tyto formy vyrábějí z litiny, hliníku, skla i ze silikonu. Masivní silnostěnná keramická forma zaručuje, že se vám domácí vánočka propeče rovnoměrně. Glazura formy má přirozeně nepřilnavé vlastnosti a proto hotovou vánočku snadno vyklopíte.


Pomůže vám nová keramická forma ! Je silnostěnná pro rovnoměrné a dokonalé propečení, s dvoubarevnou glazurou vypadá skvěle. Orion forma na vánočku 33x15x5cm keramická. Součástí balení je recept, který doporučujeme vyzkoušet. ORION forma na vánočku 33x15x5cm keramická.


Popis: Nepoužitá, délka 4 šířka cm. Netroufáte si splétat těsto a přitom máte poctivou domácí vánočku rádi? S keramickou formou DELÍCIA připravíte vynikající domácí vánočku bez splétání těsta do potřebného tvaru. Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle všeobecných podmínek ochrany osobních údajů. Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně.


Forma na vánočku keramická

Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky