čtvrtek 19. února 2015

Lednice retro design

Retro ledničky jsou typické kulatými rohy, barvami i výraznými madly. Při výběru však doporučujeme postupovat stejně, jako při výběru klasické lednice a zaměřit se především na technické parametry. Užitný objem retro lednice nepodceňujte. Retro chladnička by měla mít kapacitu odpovídající počtu členů v. Samozřejmě, retro styl a eklektičnost budou ideální pro takovou chladničku, ale nebude to méně výhodné v jiných směrech - země, provence, country style. A pokud volba spadne na bílou nebo černou verzi, neexistují prakticky žádná omezení.


Designové provedení je přesně takové, jaké bychom mohli od retro výrobku očekávat. Hlučnost dosahující pouhých dB nebude nijak rušit ani v pozdních nočních hodinách. Tyto ledničky vám udělají parádu v kuchyni.


U retro lednic naleznete všechny funkce jako u běžných ledniček. Jedná se o moderní přístroje s retro vzhledem, takže se nemusíte bát, že by byly málo efektivní či nepraktické. Originální design ledniček samozřejmě neubral na jejich funkčnosti. Najdete u nich tedy vše, co u klasických lednic, akorát se špětkou té barvy navrch.


Vaše lednice v novém retro kabátě - stačí si objednat. Každá nálepka (SKIN) se vyrábí jednotlivě na objednávku a na rozměr vybraného zařízení. Z toho důvodu je vyžadována platba předem. Smeg lednice 50´s Retro Style FAB bílá, minibar. FABlednice , nejmenší představitel ikonické řady lednic 50´s Retro Style, v bílé barvě.


Disponuje vším, co pro příjemné chvíle zábavy, tvoření či odpočinku potřebujete – užitná kapacita vnitřního prostoru je l, lednice má vnitřní LED osvětlení, regulaci. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí. Každý si představuje pod retro lednicí tak trošku něco jiného a každý kupující má trošku jiné nároky. Základem je pro mnoho spotřebitelů mrazák, vzhled a určitě energetická třída. Nabízíme originální způsob úpravy Vaší lednice.


Lednice s retro designem,kterou si můžete díky nám vytvořit. Speciální vynilové nálepky nejen v retro stylu jsou opatřeny odolnou laminací s protiskluznou úpravou. Chladnička Klarstein Irene XL v retro vzhledu dodá svým šmrncovním Vint-Age konceptem každé kuchyni šarm 50. V prostoru chladničky najdete Party Box, který stačí nachladit s nápoji uvnitř a poté vychlazený vyjmout.


Stáhnout Červené retro lednice stock vektory z nejlepší agentury vektorové grafiky s miliony prémiových vysoce kvalitních royalty-free stock vektorů, ilustrací a klipartů za rozumné ceny. FABlednice s mrazákem, umístěným nahoře, je platným členem ikonické řady lednic 50´s Retro Style. Je přesně tak velká, aby vás nejen nadchla svým decentně elegantním stylem, ale také dobře poslouž. Béžové a retro lednice. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Lednice retro design

Smeg FAB28RCRretro krémová lednice skladem na prodejně, ihned k expedici. Mrazák umístěný uvnitř lednice nahoře. Celkový užitný objem je 2litrů.


Objem lednice je 2litrů, objem mrazáku je 26. Stylové ledničky z kolekce Concept Retro Cool jsou kombinací charakteristických oblých linií a moderní technologie. Z designového hlediska jsme se snažili zachovat co nejvíce dobového, o čemž svědčí celkový tvar lednice nebo stylové madlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky