pátek 27. února 2015

Nůž mora 2000

Jedná se o vysoce kvalitní nůž za přijatelnou cenu! Je vybaven vynikající čepelí. Nože Mora pocházejí ze švédské rodinné firmy, kde se výroba nožů předává z generace na generaci.


Nože Mora mají přes 3letou historii za tento čas si našli spoustu příznivců doma i ve světě. Po ukázce jak vykuchat kachnu (bažanta) jsem si připravil díl číslo dvě - jak vykuchat kapra.

Určitě budu v sérii pokračovat. Ergonomická rukojeť zajišťuje pevný a bezpečný úchop v každých podmínkách. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na starších modelech nožů Mora ještě dnes můžete nalézt loga jako Frosts Mora Sweden nebo E. I to jsou originály z dílny firmy Mora. Rukojeť je vyrobena z tvrzené gumy a plastu, neklouže a velmi. Nejprodávanější nůž , který požívá také švédská armáda.


Tento nůž je oblíbený tuláky, lovci a rybáři.

The Swedish stainless steel is of the highest quality, hardened and treated in our factory in Mora , according to our secret company recipe. The plastic has an odd cracked-eggshell pattern that, while not particularly attractive, does function well as grip. Tradiční model nože Mora oblíbený outdoorovými nadšenci, myslivci a rybáři na celém světě. Profilovaná čepel se skandinávským výbrusem z nerezové oceli Sandvik 12C2 s výbornou řezivostí.


Plastová rukojeť s protiskluzovou gumovou úpravou. Je ergonomicky tvarovaná, aby se příjemně a pevně držela. Ach jo, po modelu Bushcraft to bude další nepovedený pokus o ždímání fanoušků značky.


Morakniv – nůž s názvem Kansbol. Potřebujete vlastnit skutečně kvalitní nůž ? Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky, brousky, brusivo. Nůž vysoké kvality oblíbený outdoorovými nadšenci se používá také pro elektrikářské práce, ve stavebnictví, nebo tesařství. Nůž vyniká profilově broušeným, multifunkčním ostřím a rukojetí potaženou protiskluzovým vzorem se záštitou proti poranění prstů. Jakmile nůž uchopíte, vpluje do vás pocit, že držíte velmi netradiční a kvalitní nůž , s kterým si můžete dovolit opravdu mnoho věcí.


Součástí je samozřejmě i pouzdro na nůž , které má podobný design jako rukojeť nože. Professionals worldwide trust the quality materials and fine craftsmanship of Mora knives. Výroba nožů Frost “ Mora of Sweden“ navazuje na starou řemeslnou tradici.


Firma Frost v obci Mora zakládá na 300-leté tradici ve výrobě nožů nejlepší kvality.

Hodnocení produktu: 1 (). Pracovní nůž , vhodný pro přípravu dřeva na podpal, potravin a další tábornické činnosti. Oblíbený outdoorovými nadšenci, myslivci a rybáři na celém světě. Zelená plastová pochva je osazena koženým flexibilním poutkem na opasek.


Vysoce kvalitní nůž s protiskluzovou a vzorovanou rukojetí. S nožem od výrobce Mora of Sweden jste CHOPN zvládnout vše od jemných prací až po namáhavé práce. Kč 6Kč bez DPH 7Kč 6Kč bez DPH Skladem ks.


Velmi kvalitní nůž určený pro lovce, rybáře a všechny, kteří se pohybují v přírodě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky