středa 11. února 2015

Beko fn 131420

Below you can view and download the PDF manual for free. There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product. Come to the Large Appliances store at Amazon to find a wide selection of appliances, parts and accessories.


Free shipping on eligible orders. Provide a clear and comprehensive description of the problem and your question. Page For further information, please contact your local or regional authorities. Electronic products not included in the selective sorting process are potentially dangerous for the environment and human health due to the presence of hazardous substances. This product was manufactured using the latest technology in environmentally.


Kromě moderního designu je tento mrazák vybaven i spoustou nadstandardních funkcí. Domácí spotřebiče Beko , to jsou spotřebiče ověřené kvality za přijatelnou cenu. Podívejte se na naší širokou nabídku.


Zobacz inne Zamrażarki, najtańsze i najlepsze oferty. At Beko , we understand the everyday needs people have. Our aim is to make everyday life easier through our range of helpful products, so that you have more time to do the things you love. Celkový objem 1litrov je rozdelený do zásuviek, z ktorých jedna má extra veľkú kapacitu pre zmrazovanie veľkých kusov mäsa, tort a dvoch výklopných priestorov. Tesnenie na dverách s antibakteriálnym povrchom sa ľahko čistí a chráni potraviny pred infekciou.


Náhradní díly se zvláštní specifikací (veškeré díly s elektronikou, motory, displeje atd…), jsou určeny výhradně k odborné instalaci servisními techniky s příslušným oprávněním. Volně stojící šuplíkový mrazák značky Beko , který zaujme jak nadstandardním objemem, tak hlavně špičkovou NoFrost technologií. Díky tomu spotřebič nemusíte ručně odmrazovat a technologie se navíc silně pozitivně podepisuje i na celkové spotřebě. I díky tomu mrazák patří do vysoce efektivní třídy.


Please read this manual first! Dear Customer, We hope that your product, which has been produced in modern plants and checked under the most meticulous quality control procedures, will. Fan Ovens Whether you’re whipping up a Sunday roast or trying a spot of baking, you’re bound to get great with a fan oven.


Beko fan assisted ovens circulate heat evenly to ensure your food is perfectly cooked throughout, so every bake is a perfect bake. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Voľne stojaca šuplíková mraznička značky Beko , ktorý zaujme ako nadštandardným objemom, tak hlavne špičkovú NoFrost technológiou.


Vďaka tomu spotrebič nemusíte ručne odmrazovať a technológia sa navyše silne pozitívne podpisuje aj na celkovej spotrebe. Aj vďaka tomu mraznička patrí do vysoko efektívna. Na dveřích je umístěn elektronický displej s možností přesného nastavení teploty a funkce rychlého zmrazení. Voit tarkastella käyttöopasta ja ladata PDF-version ilmaiseksi tästä.


Löydät myös yleisiä kysymyksiä, tuotearvostelun ja käyttäjäpalautetta, joiden avulla voit käyttää tuotettasi mahdollisimman hyvin. Jos tämä ei ole haluamasi käyttöopas, ota yhteyttä meihin. No Frost Systém No Frost eliminuje tvorbu ledu uvnitř spotřebiče, což znamená, že odmrazování už není potřeba. Tento systém nejen umožňuje bezproblémové a snadné použití chladničky, ale také.


Ieškai internetu pigiau? Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Na dverách je umiestnený elektronický displej s možnosťou presného nastavenia teploty a funkciou rýchleho zmrazenia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky