úterý 24. února 2015

Koktejlové sklenice

V této sekci naleznete sklenice na míchané nápoje a sklenice na koktejly. Pro exotické koktejly můžete použít i sklenice na koňak. Pro drinky na bázi sektu pak sklenice na sekt.


Hledáte-li sety sklenic na míchané nápoje a šejkru pak doporučujeme se podívat do sekce souprav na míchané nápoje. Tyto sklenice jsou určeny na nápoje bez ledu jako je např.

Manhattan, Cosmopolitan, Daiguiri a Martini. Další skupinou jsou koktejlové sklenice Hurricane. Správně zvolená sklenice je polovina úspěchu! Pořádáte večírek nebo oslavu?


Pak si v našem obchodě objednejte koktejlové sklenice a sklenice na alkohol. Nabízíme Vám sklenice , které jsou určeny pro pití různých koktejlů, alkoholických nápojů, apod. Naše koktejlové sklenice se stanou stálou součástí každé oslavy, kterou budete pořádat.

Sklenice je určená pro míchané nápoje servírované zpravidla bez ledu. Existuje celá řada koktejlů a míchaných drinků, ať už alkoholických nebo nealkoholických. Pro každý z nich je specifický tvar sklenice , který podtrhne jeho vzhle vůni i chuť. Výrobky vybrané týmem stylistů rychlé doručení 1dní na vrácení zboží. Plastové koktejlové sklenice určeny zejména na míchané drinky.


Koktejlové plastové sklenice. Dostupný velký výběr sklenic v různých barvách. Nerozbitné a opakovatelně použitelné. Lze je mýt v myčce nádobí. I v transparentním provedení, které nechá vyniknout barvu drinku.


Klasická sklenice na šampaňské a jiná šumivá vína. Takovým skleničkám se říká flétny nebo píšťaly a jsou svým tvarem ideální pro podávání šumivých nápojů. V míchací sklenici dobře promíchejte whisky, červený vermut a kapku angostury. Sklenice Libbey Tiki Rocks – dnů Sklenice Libbey Tiki Rocks summer drink 43.


V naší nabídce najdete tedy sklenice na víno, sklenice na vodu, sklenice na lihoviny, koktejlové sklenice a samozřejmě sklo na pivo. Sklenice se liší materiálovým složením, technologií výroby a samozřejmě svým účelem.

Kvalita nápoje je přirozeně důležitá, ale neméně důležitý je i výběr vhodné sklenice z níž. Základní surovina vyrobená v České republice - Nový Bor. Dekorováno českou firmou Lužické sklo LsG. Baleno v dárkové krabičce po šesti kusech. Vyberte si sklenice na koktejly, míchané nápoje a aperitivy od předních českých a slovenských skláren Crystalex a Rona.


Za pozornost stojí také slavnostní koktejlové sklenice zdobené krystaly Swarovski Elements. Podávání nápojů k lidem v plastovém vína a koktejlové sklenice se jistě bude ideální volbou a neobvyklý nápad se dá začlenit do svého party. Therefore, pokud plánujete na příští setkání s vaší blízkosti a drazí, pak začlenit myšlenku sloužit hostům s různými nápoji v těchto kvalitních plastů glasswares a. Otěru odolný plast, opakované použití a lze mytí v myčce nádobí, až 3cyklů. Gold Plast - kvalita, tradice a design. Sklenice jsou ideální pro přípravu koktejlů a nebude ani problém namíchat velmi oblíbený takzvaný LONGDRINK.


Tyto nádherné skleničky pochází z výroby francouzké firmy Arcoroc, která si zakládá na kvalitě tvrzeného skla, dlouhodobé funkčnosti a neustálé inovaci jejích výrobků. Labutí koktejlová sklenice byla navržena pro rozšíření kolekce oblíbených sklenic ve tvaru ptáčka. Je inspirována slavným baletem Labutí jezero od Petra Iljiče Čajkovského a odtud pochází i název sklenice Odette. Správné koktejlové sklenice pro každý nápoj Abyste vždy vybrali tu správnou sklenici na koktejl, je třeba dbát několika základních pravidel. Ovocné exotické nápoje se podávají ve velkých širokých koktejlových sklenicích s krátkou a silnou stopkou – jsou známé i pod pojmem sklenice hurricane nebo fancy.


Inzerát koktejlové sklenice v okrese Brno-město, cena 600Kč, od pomari na Sbazar. Popis: Krásné koktejlové sklenice s rubínovým kalichem a čirou nožkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky