pondělí 16. února 2015

Polystyrenové boxy

Provoz výdejních míst Geis Point je zastaven z důvodu nařízení vlády ČR. Nyní není možné zásilku přesměrovat na výdejní místo ! Naší specializací jsou přepravní termo boxy z polystyrenu, polystyrenové dekorace a aranžérské korpusy. Povrch písmen môže byť upravený len farbou alebo môže byť nalepený na povrchu aj iný materiál ako vidieť na ukážkach nižšie.


Robíme aj svetelné nápisy a boxy - k ponuke sa prekliknete odkazom vyššie. Termoboxy jsou v podstatě polystyrenové krabice, které vynikají svými termoizolačními schopnostmi.

Díky tomu je možné potraviny a nápoje přepravovat bez obav i na delší vzdálenosti (např. pokud jedete autem k moři). Využít je lze nejen na udržení potravin v chladu, ale naopak také pro čerstvě uvařené potraviny. Polystyrenové přepravní termoboxy z vysoce kvalitního pěnového polystyrenu EPS, Vysoká životnost, pevnost a pružnost výrobků. Polystyrenové boxy nejen skvěle ochraňují zboží před poškozením, ale především pomáhají udržet jejich teplotu (ať již jde o produkty chlazené či teplé). Kvalita materiálu a zdravotní nezávadnost je ga.


Výplně, fixace a ochranné obaly. D loga a další marketingové předměty. Naše „Proč“ Podnikáme již let v oblasti obalových materiálů a just-in-time dodávek pro korporátní sektor.


Termobox ve tvaru šestibokého hranolu, je vyroben z polystyrenu s vyšší hustotou a lepšími tepelnými vlastnostmi, odolný proti mechanickému poškození.

Vzhledem k tomu,že se na akvarijních rybkách objevila krupička,potřebovala jsem vědět,který přípravek je vhodný. Informaci jsem dostala,lék zabral a rybičky jsou zase zdravé a krásné. Naplněný box prošel úspěšně také pádovými zkouškami z výšky, čímž se potvrdily unikátní ochranné vlatnosti FLEXI PORu. Navíc je možné vnitřní uspořádání boxu změnit dle.


EPS polystyren , přířezy , obaly, polystyrenove , polystyrénové fixace kuličky, polystyrenové vajíčka , polystyrenove obaly , termoboxy , polystyrenové. Vybírejte si Úložné boxy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Skladovací boxy koupit o objednat u OBI. Polystyrénový box na zasílání násadových vajec - na vajec. Speciální polystyrenové boxy pro zasílání slepičích násadových vajec , které jak dokonale ochrání před přepravou tak zajišťují i thermo funkci.


Polystyrenové kuličky se používají jako výplň do sedacích vaků nebo jako možno je. Jedná se o polystyrénové boxy určené pro přepravu nebo uskladnění při. ERLENBACH, dále výrobou dekorativních výlisků, přepravních boxů apod.


Box je celkem na vajec. Každý box s chladící náplní je zálohovaný 1Kč. Přepravní polystyrenové boxy s víkem různých velikostí. Při posílání sad produktů od nás k vám, je tato záloha již započítána v ceně. Ponuka boxov na zmrzlinu je rozsiahla ako svojimi rozmermi, tak tvary alebo možnosťou potlače.


Boxy na zmrzlinové torty.

Skladací box pre zmrzlinové torty. Nabídka boxů na zmrzlinu je rozsáhlá jak svými rozměry, tak tvary či možností potisku. Skládací box z expandovaného polystyrenu speciálně vyrobený pro zmrzlinové dorty, svého druhu jedinečný. Do školy i do práce jsou ideální svačinové boxy , navržené přesně dle potřeb každého strávníka.


Chcete mít v kuchyni přehledně uskladněné potraviny?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky