pátek 6. února 2015

Kontejner na nářadí

První boudu na nářadí nám odnesl vítr. Na předchozí dvoustraně jsme si připomněli, jak uvést ruční nářadí do provozuschopného stavu. Kdo nemá dobře vyřešené jejich uskladnění, nebo nechce nosit šroubováky a rašple při práci po kapsách, může si udělat jednoduchý kontejner , o němž nám napsal čtenář z Prahy. Umístěte své nářadí , sekačku a další zahradní techniku do skladovacího kontejneru. Vybrat si můžete z různě velkých boxů.


Dřevěná nebo ocelová podlaha.

Vhodný regálový systém. Střecha s průsvitným pruhem. Dvojí provedení oken v boční nebo zadní stěně kontejneru. Kontejner na nářadí , E-agro.


Bedna Truck ToolBox je ideálním řešením pro uskladnění a přepravu různého nářadí a drobného příslušenství. Oceníte jej zejména v prostorné dílně nebo při práci na různých místech vašeho domu či zahrady. Je tvořen odnímatelnými a samostatně přenosnými boxy.


Nejspodnější díl je výklopný a vhodný pro těžší.

Kovové skříně řady UNI jsou cenově výhodným řešením, které se uplatní zejména v montážních a kompletačních provozech. Pojízdný kontejner na nářadí 4v1. Plastový kontejner o objemu 3litrů, maximalní kapacita, dekor proplétaný vzorek, ideální jak pro vnitřní, tak i venkovní použití.


Má boční úchytky, kolečka na snadné přemístění. Má specialně určené místo pro visací zámek. Sestavuje se za pár minut bez pomoci nářadí , jenom vše lehce spojime. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů v kategorii Stavební bazar - nářadí , stavebniny: kontejner. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Kovový uzamykatelný kontejner na nářadí. Rozměry 4× 5× 7mm. Nosnost zásuvky 1kg. Dvě zásuvky vysoké mm, dvě zásuvky 1mm a dvě 1mm.


Skladový kontejner se nejvíce hodí jako sklad materiálu a nářadí na stavbách. Tento kontejnerový sklad je vždy uzamykatelný s krytými zámky. Možno ihned natáhnout a převézt včetně materiálu na jinou stavbu. Vlastní prodejna nářadí v Praze.


Objevte nářadí ProMistry. V rámci preventivní ochrany našich zaměstnanců máme od pátku 13.

Plechové skříně pracovních stolů řady PROFI jsou navrženy tak, aby splnily všechny požadavky kladené na profesionální dílenský nábytek určený pro nejnáročnější nasazení ve strojírenských provozech. Na přání zákazníka je možná montáž kufru na nářadí , který je ukrytý ze strany nosiče kontejnerů a uchycený k rámu. Kancelář plná lidí musí žít, což s sebou kromě pracovních výkonů přináší také hromadu různých papírů, dokumentů a kancelářských pomůcek. Chcete-li mít ve všem dokonalý přehled a pořádek, zavolejte si na pomoc Kancelářské kontejnery, boxy a kartotéky. Seřadit vše tak, jak potřebujete, bude hračka.


Nový zákazník - registrace. Pro dokončení objednávky je nutné se nejprve zaregistrovat. Získáte tak přístup ke svému účtu, ve kterém můžete sledovat historii objednávek, přidávat nové uživatele a další.


Vyrábíme a prodáváme obytné, sanitární a skladové kontejnery, modulární stavby i speciální kontejnery.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky