úterý 10. února 2015

Čajový set japonský

Japonsko - vtáčie konvičky - Čajovňa dobrých ľudí - dovozca kvalitných čajov z najznámejších čajových plantáží. Nachádza sa na pešej zóne v Nitre a na svojich stránkach Vám ponúka kvalitné čaje, čajovú keramiku a celý čajový sortiment v internetovom obchode. Základní nástroje pro japonský čajový obřad.


Velké množství dōgu je nutné i pro základní čajový obřad. Zenový mnich, Reverend Bansei předvádí japonský čajový obřad ČADÓ na pražském čajovém festivalu Čajomír.

Matcha, čaj, jehož příprava a pití je opředeno mnohými legendami. Vhodné pro děti od let. Počet dílků : 5dílků. Skládání puzzle je vhodná. Set má černo-šedou barvu.


Sada je dodávána v černé krabičce, a je tak vhodná jako dárek. Jedná se o prémiové čaje v nejlepší kvalitě. Kameninový set ve stylu Akahada.

Nádobí Akahada (赤膚焼) je keramika a kamenina tvořená v prefektuře Nara, ve městě stejného jména. Tato nabídka od prodejce axooxa byla archivována dne 26. Japonský čajový set v kufříku modré květiny za 25Kč.


Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za cenu 25Kč. On-line obchod s keramikou a porcelánem pro milovníky a příznivce čaje. Konvičky, anglický porcelán, asijská keramika. Příslušenství k přípravě čaje a kávy, šálky, hrnky, podnosy a ohříváčky. AJE Z JAPONSKA - Čajovňa dobrých ľudí - dovozca kvalitných čajov z najznámejších čajových plantáží.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Milian obsahuje šesť častí. Popis: Prodám japonský čajový set z kameniny.


V konvici vloženo nerezové sítko na čaj. Bambusové ucho je možno na koncích ohýbat, tudíž lze pohodlně schovat v dárkové krabici. Rádi si s partnerem, či přítelkyní vychutnáte šálek dobrého čaje?


Pak není nic hezčího, než si jej vypít z krásně zdobeného šálku, který padne do ruky.

Zároveň se jedná o luxusní a zároveň praktický dárek pro ty, kteří si potrpí na styl. Krabička je vyhotovena v tradičním japonském provedení. Disponuje patry, s tím, že každé patro je o objemu 4ml, tedy dohromady bento nabízí 8ml. Dnes je provozován jako koníček, ale kdysi byl obřad součástí japonské etikety.


Hostitel i host musí podnikat přesně určené kroky a pohyby. Dokonce i čajové nádobí má své předepsané místo a pořadí. Cha Cult keramický čajový set Yuzo. Yuzo v sobě snoubí jednoduchý skandinávský a japonský design.


Jednoduchá černobílá kombinace zapadne do každého interiéru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky