pátek 13. února 2015

Forma na vanilkové rohlíčky tescoma

Vynikající pro rychlou přípravu vanilkových rohlíčků, vykrojí najednou až kousků cukroví. Opatřeno vyjímatelnou vložkou pro snadné odstranění zbytků vykrojeného těsta. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do myčky. Vhodné pro listové, linecké, máslové i perníkové těsto.


Vynikajúca pre rýchlu prípravu pečiva s vianočnými motívmi, vykrojí naraz až kúskov.

Vybavená vyberateľnou vložkou pre ľahké odstránenie zvyškov vykrojeného cesta. Pružné a dokonale skladné silikonové formy vynikající pro pečení sladkých i slaných pokrmů bez nutnosti vymazávání a rizika připálení. Vanilkové rohlíčky jeden jako druhý? Unikátní silikonová forma vynikající pro přípravu tradičního domácího cukroví. Příprava cukroví v silikonové formě probíhá rychle, rovnoměrně a bez připalování.


V čem forma DELÍCIA SiliconPRIME vyniká? Vynikajúca na rýchlu prípravu vanilkových rožtekov, vykrojí naraz až kusov pečiva.

Vyrobená z prvotriedneho odolného plastu, vhodná do umývačky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vykrajovací forma na rohlíčky je vynikajícím pomocníkem pro rychlou přípravu vanilkových rohlíčků, vykrojí najednou až kousků cukroví. BLOG RADY A INFORMACE NAŠE RECEPTY VIDEONÁVODY FOTONÁVODY Úvod OBCHODNÍ PODMÍNKY O NÁS HISTORIE RECENZE HEUREKA KONTAKTY O NÁKUPU VĚRNOSTNÍ PR. Rohlíčky se dají dělat i tou protlačovací formičkou, co se přidělává na strojek na maso.


Protlačit kousek, na plechu ohnout a rohlíček je na světě. A to jsem koupila přímo placičku s rovným kolečkem, jinak tam mám různě. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Forma vanilkové rohlíčky DELÍCIA SiliconPRIME.


Je opatřena vyjímatelnou vložkou pro snadné odstranění zbytků vykrojeného těsta. Forma je vyrobena z prvotřídního odolného plastu. Chcete doručiť tovar na Slovensko?

Formy na cukroví Klikni pro zobrazení většího obrázku. TESCOMA forma na vanilkové rohlíčky DELÍCIA SILICONE. Při pečení se Vám těsto nepřipálí, sladkosti snadno vyklopíte. Těsto se k formě nepřipálí, rohlíčky snadno vyklopíte a budou mít všechny stejný tvar a velikost.


Tescoma vykrajovací forma na rohlíčky DELÍCIA. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Silikónová forma na pečenie na prípravu obľúbených vanilkových rožtekov. Forma zo silikónu vám výrazne uľahčí a urýchli prácu pri pečení, ale môžete ju rovnako tak dobre použiť pri príprave čokoládových cukroviniek. Díky speciální povrchové úpravě „sametový mat“ cukroví z formy snadno vyklopíte.


V ČEM JE FORMA NA VANILKOVÉ ROHLÍČKY DELÍCIA SILICONE VÝJIMEČNÁ? Je vyrobena z prvotřídního pružného a žáruvzdorného silikonu, který odolá teplotám až 2°C. Cukroví se k formě nelepí a lze jej snadno vyklopit.


JAKÉ JSOU DALŠÍ VÝHODY FORMY NA VANILKOVÉ ROHLÍČKY DELÍCIA SILICONE?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky