pátek 6. února 2015

Kombinovaná parní trouba

Nejlepší volbou je pořízení kombinované parní trouby s horkovzduchem. Ta potom nahrazuje klasickou troubu a můžete v ní vařit, péct i. Je to jednoduché: stačí vložit zvolené suroviny do speciálního sáčku a pomocí vakuové zásuvky směs zbavit vzduchu a následně zatavit. O zbytek se postará parní trouba.


Vakuum v kombinaci s párou zajistí, že. Vaření v páře zachovává v potravinách původní chuť, vitamíny a nutriční hodnoty.

Parní trouby Siemens jsou zdravější alternativou běžné trouby. A je také velmi praktická - lidé, kteří chtějí jíst zdravě, ale nemají mnoho času na vaření, si mohou s parními a kombinovanými troubami Siemens snadno a rychle ohřát již připravená jídla. Mikrovlnné trouby už nejsou to, co bývaly.


Jsou mnohem lepší - dnes v nich můžete grilovat, dusit i opékat do křupava, rozmrazovat, ohřívat. Navíc kombinace horkého vzduchu a mikrovln snižuje čas potřebný k vaření a spotřebu energie. Jestliže patříte mezi milovníky zdravého vaření, pak vás může oslovit i třetí model elektrické trouby, jímž je parní trouba. Jak již název prozrazuje, jde o horní ohřev potravin za pomoci páry, díky čemuž v pochutinách zůstávají všechny potřebné vitamíny a látky prospěšné tělu.


Vestavná kombinovaná parní trouba BCS747S34X.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Voda se tam lije korýtkem v zásuvném tlačítku, má teplotní sondu na pečení masa apod. Neohříváme v ní, protože to trvá.


Bosch je kombinovaná a horkovyduchem, takže tam by šla i ta buchta i masíčko s kůřčičkou spíš mě teď napadá, jestli se ta investice fakt vzplatí, jestli nekoupit horkovzdušnou troubu s grilem a pak jen parní hrnec přeci jen ta bosch stojí 36tis. Hlavním důvodem je to, že jídlo, bude lépe chutnat. Kombinovaná parní trouba změní vaše návyky při přípravě pokrmů. Siemens CS658GRSdisponuje funkcemi PerfectBake a PerfectRoast pro dosažení perfektních výsledků pečení.


Za pomoci integrovaného ovládání se kombinovaná parní trouba sama odvápní. O nákupu vás přesvědčí mnoho funkcí a nové technologie. Konkrétní vlastnosti produktu zjistíte vždy v detailu zboží.


V našem e-shopu naleznete kombinované parní trouby (vestané) značek Bauknecht, Miele, Teka a dalších. Kompaktní kombinovaná parní trouba se senzory pro optimální výsledky. Kombinace horkého vzduchu a páry vykouzlí z každé pečeně dokonalý požitek.


TFT displej Plus: výborná čitelnost a intuitivní dotyko. A, kombinovaná parní trouba , cookControl Plus, multifunkce 4D Horký vzduch (druhů ohřevu vč. ecoHorký vzduch), l, , 30°C - 250°C, ecoClean Plus na zadní stěně, bočních stěnách a stropě, 7“ dotykový barevný TFT-displej vč. AddedSteam, víceúrovňové LED osvětlení, 3-nás.

Prodám novou nepoužitou multifunkční vestavnou parní troubu W11I MS1se zárukou. SMYSL, která zaručí dokonalou přípravu pokrmů díky senzorům, které nastaví parametry přípravy pokrmů tak, aby byly zajištěn. Zakoupením tohoto produktu získáte až 5věrnostních bodů. Nespočet kombinací díky parní troubě s integrovanou mikrovlnou.


Už se nemusíte rozhodovat, zda dáte přednost zdravému vaření nebo rychlosti. Ale díky unikátní technologii 6. Whirlpool vám tento spotřebič nabízí mnohem víc - kombinuje totiž kvalitu a rozmanitost s neuvěřitelnou rychlostí a pozoruhodně snadným používáním. Bosch HSG636XSje kombinovaná parní trouba s funkcemi PerfectBake a PerfectRoast pro dosažení skvělých výsledků.


Trouba pracuje šetrně a pomocí několika automatických funkcí. Vlastnosti vestavné parní trouby ocení především zastánci zdravého životního stylu, kteří žádají po domácím spotřebiči, aby připravil chutné pokrmy a zároveň v nich zachoval co nejvíce vitamínů a dalších zdraví prospěšných látek. NEJNOVĚJŠÍ VIDEO NA DENÍK.


Multifunkční mikrovlnná trouba WHIRLPOOL JT 4IX.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky