čtvrtek 28. ledna 2016

Vakuove banky

Vákuové masážne banky (sada kusov) Obj. Sú v kvalitnom a odolnom prevedení. Vhodné na klasické bankovanie celého tela. Náhrada klasických sklených baniek.


Plastové banky sú ľahučké a jednoducho sa s nimi manipuluje. Podtlak sa reguluje pomocou pumpičky, terapiu tak vieme prispôsobiť na mieru konkrétnemu klientovi.

Vakuové banky se hodí na aplikaci u dětí a osob, které mají strach z použití ohně při baňkování. Podtlak se reguluje pomocí pumpičky, terapii tak umíme přizpůsobit na míru konkrétnímu klientovi. Při baňkování s vakuovými bankami nevzniká riziko popálení, tak jako při klasickém baňkování. Je možné regulovat podtlak samotným odsáváním.


To zvyšuje prietok krvi do masírovanej oblasti a omladzuje pokožku. Počas vákuovej masáže sa eliminuje jav stagnácie, metabolizmus a kožné dýchanie sa zvyšuje, pokožka je pevnejšia, zvyšuje jej odolnosť, zlepšuje kontraktilnú funkciu svalov. Masážne banky sú vhodné tiež k zlepšeniu lymfatického toku a odbúravanie celulitídy.


Vyhnaním vzduchu z banky sa vytvorí podtlak, koža a mäkké tkanivá.

Dôležité je držať banku zásunným koncom na koži na jednom mieste a okamžite vykonávať jemný pohyb. Výsledkom masáže je pevnejšia a hladšia. Bankovanie je tradičná a účinná liečebná metóda. U nás nájdete masívne sklenené banky , plastové banky aj silikónové masážne banky , ktoré sú vhodné pre masérov ale aj domáce bankovanie.


Silikónové masážne banky. Masážne silikónové banky sú vyrobené z lekárskeho silikónu, ktorý je hygienický, bez zápachu a príjemný na dotyk. Pri používaní je vhodné mať na vakuové banky predom určené odkladacie miesto a banky stále nevkladať do prepravnej krabice. Za prvé , pretože čínske banky pracujú rýchlo a efektívne.


Pokiaľ sa masáž robí správne , môžeme. Pri bankovaní s vákuovými bankami nevzniká riziko popálenia, tak ako pri klasickom bankovaní. Manuál na správne používanie banky. Sací efekt vtiahne krv do oblasti kože pod pohárik. To nasýti okolité tkanivo čerstvou krvou a podporuje tvorbu nových krvných ciev.


Vákuová masáž zjemňuje a zmäkčuje kožu, podporuje lymfatický obeh na miestach, kde je. Používání baněk je velmi vhodné při odstraňování celulitidy. Megafit banky na masáž baňkování ks. Najdete u nás všechny možné druhy baněk.


Nyní velmi populární silikonové baňky.

K těmto baňkám jsme pro Vás nechali namíchat kvalitní kávový olej na baňkování, který pomůže prokrvit pokožku a je pomáhá tak bojovat s celulitidou. Tieto banky sú vyrobené prémiovým výrobcom KangZhu, a sú ponúkané našou firmou už viac ako rokov. V minulosti sme ponúkali aj banky tohto typu od iných výrobcov, ktoré sú aj dnes na našom trhu, ale pre reklamácie a nízku kvalitu materiálov a vyhotovenia sme ich aj z našej ponuky vyradili. Při dynamickém baňkování jsou banky často působící jen krátkou dobu a často se překládají a vytváří se různé sestavy s bankami. Využíva sa hlavne pri bolestiach svalov, ochoreniach krvného obehu, migréne, detoxikácii organizmu a mnohých iných problémoch.


Druhý druh baňkování je takzvané krvavé baňkování při kterém se nařízne nebo propíchne kůže jehlou a na propíchnuté místo se přiloží banka a působením odsává krev, takzvanou špatnou krev. Prvé zmienky o tejto metóde nájdeme už v Mezopotámii, u starých Indiánov, ale aj v iných kútoch sveta. V Číne sa banky používali po tisícročia.


V naší nabídce najdete nejširší sortiment masážních a terapeutických baněk. Specializujeme se nejen na baňky a vybavení pro baňkování, ale i na vzdělávání. V našem školicím zařízení pořádáme kurzy se zaměřením na regeneraci organismu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky