pátek 22. ledna 2016

Sud na dešťovou vodu

Moderní sud na dešťovou vodu o objemu 2l je skvělým doplňkem i pomocníkem na vaší zahradě. Nádrž na vodu vyniká především odolností materiálu a možnosti napojení. Zásobník na vodu , nádoby na dešťovou vodu , sudy a IBC kontejnery.


Nadzemní nádoba na vodu je vhodná tam, kde instalace podzemních nádrží a jímek není technicky či ekonomicky výhodná. Sud na dešťovou vodu Aquacan baby.

Pokud budete vybírat sud osobně, dobře si ho prohlédněte – plášť i dno. Sud by neměl být popraskaný a vyšisovaný od sluníčka (například pokud byl dlouho vystavený venku). Tyto nádrže na vodu jsou skvělými pomocníky na zahradách pro zachycení dešťové vody z okapů a následné využití při zalévání Vaší zahrady.


Materiál, ze kterého je sud na užitkovou vodu vyroben, dlouhodobě odolává venkovním vliv. Hospodaření s dešťovou vodou. Velký výběr nádrží na dešťovou vodu.


Nádrže designové, praktické, zahradní zásobníky, nadzemní a podzemní konstrukce. Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení.

Dekorativní nádrže imitující dřevěný sud , kamennou zeď, amphora. Součástí je víko a kohoutek. Ve stejném provedení nabízíme i další produkty, sud je tak součástí širší série výrobků a můžete je libovolně. Plný sud na vodu znamená možnost zavlažovat zahradu a žádné zbytečné plýtvání vodou z kohoutku.


Jak vybrat sudy na vodu ? Přemýšlíte, jak si udělat zásoby dešťové vody? Přinášíme vám tipů, jak nejlépe dešťovou vodu sbírat, uchovávat a využívat. Jednoduchá instalace a příznivá cena jsou jejich hlavními výhodami. V naší nabídce naleznete kulaté i hranaté sudy na dešťovou vodu v různých barvách.


Je k dispozici v pěti velikostech. Sud umístíme pod okap nebo vedle něj a sbíráme dešťovku k zalévání rostlin. Přítok vody je možný buď otvorem na vrchu sudu, nebo můžeme udělat otvor na boku. Sud můžeme zvednout na podstavec.


Dále dešťovou vodu využijete na úklid a jiné čištění. V případě, že budete dešťovou vodu využívat v domácnosti, neměla by teplota skladované vody překročit °C. U vyšší teploty hrozí množení bakterií a kažení vody.

Díky sudům lze využít dešťovou užitkovou vodu např. Zahradní sud na dešťovou vodu je vybaven otvorem pro kohoutek, ke snadnému vypouštění vody. Sada spojek pro sud na dešťovou vodu. Garantujeme předání zásilky přepravní společnosti do hodin od objednání.


Kvalitní nádoba na dešťovou vodu určená k okapovým rýnám. Nový design této nádoby nejenže ozdobí Vaší zahradu, ale také zachytí dešťovou vodu , kterou můžete zužitkovat např. Plastové sudy s výpustným kohoutem a šroubovacím víkem na dešťovou vodu o objemu 2litrů jsou vyrobeny z HDPE (vysokohustotní polyethylen) s potravinářským atestem.


Nabízíme sudy s praktickým kohoutkem i víkem. Kulatý podstavec pod sud na dešťovou vodu usnadňuje napouštění kýblů či konví z výpustě sudu. Sudy na vodu jsou z kvalitního plastu. Aquacan je tak nejen vysoce praktickou, ale i velmi elegantní nádrží. Sud je vybaven horním otvorem s víkem, dvěma místy pro připevnění okapů a dvěma otvory se závitem pro připevnění výpustného kohoutku nebo zahradní hadice.


Dostupný ve barevných variantách. Sud 220l na dešťovou vodu. Prodáváme levně zahradní plastové sudy (barely) o objemu 30l, 50l, 60l, 120l, 150l a 220l s víkem i bez.


Zahradní plastové sudy na dešťovou vodu , kvas, víno a jiné kapaliny - rychle dodáme skladem!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky