čtvrtek 21. ledna 2016

Kleště na patentky kam

Ruční lis - kleště na patentky od firmy KAM Ruční lis je určen na plastové patentky velikosti 1 a 2 které se nejčastěji používají na dětské oblečení. Kliešte na štýlové patentky KAM. Balenie obsahuje skrutkovač pre výmenu príslušenstva na rôzne veľkosti gombíkov.


Návod na použitie v anglickom a nemeckom jazyku. Kleště na stylové patentky KAM.

Balení obsahuje šroubovák pro výměnu příslušenství na různé velikosti knoflíků. Návod k použití v anglickém a německém jazyce. Obsahuje adaptér Na naší stránce používáme soubory cookie , abychom co nejlépe využili možnosti stránky a přizpůsobily je tak Vašim požadavkům.


Tři nástavce vhodné na plastové druky velikostí T Ta T8. Jen tak pro zajímavost. Případně na dětském body či tričku - když upadne dám opět kovový, ale kdybych pořídila kleště na umělé patentky , tak abych je mohla využít i poté, co budu mít plenky našité.


Všude se píše o několika vrstvách silné látky k přicvaknutí patentku, proto se tak hloupě doptávám.

Jsou vhodné na cokoliv Vás jen napadne pro velké i malé. Patentky jsou lesklé v různých barvách, velikost 12. K aplikaci těchto patentů můžete použít tyto speciální KAM kleště a nebo speciální multifunkční kleště VARIO od značky PRYM Love, které jsou také vhodné na aplikaci těchto druků. Popis: Sada obsahuje kvalitní kleště na druky, šídlo, šroubovák a čtyři nástavce na odlišné velikosti druků a 1plastových a kovových druků. Nástavec vhodný na kovové druky velikosti T5.


Dvě razidla na plastové druky. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Univerzální kleště na plastové KAM patentky. V sadě je náhradní piston na větší patentky a vymnitelné mističky na patentky jiných rozměrů, než jsou ty.


Barevné plastové patentky pro výrobu plenek a obleční. Všechny patentky , které prodáváme,. Plastové patentky KAM Plastové KAM patentky jsou vhodné na zapínání různých částí oděvů, děstkého oblečení jako jsou dětská bodýčka nebo na zapínání doma vyrobených plínek.


Pro aplikaci jsou nutné kleště , které naleznete zde. Všeobecná online poradna - auto moto - dům a byt - zahrada - vaření - zdraví - sport - PC - kutilství - společnost - móda - zvířata.

Dans cette vidéo, vous verrez une technique pour poser facilement et rapidement des boutons pressions sur un ouvrage. Matériels utilisés : - La Pince Prym Va. Tyto kleště už mají nástavce na plastové patentky KAM a Color Snap. Videonávo jak a čím nacvakávat plastové druky KAM například na svrchní kalhotky na plenky z PUL.


Když mi dorazily kleště na patentky – šťastně jsem se jala patentkovat první plínečku, jenže se mi patentky rozlisovávaly nějak divně- tak. Na látku si přiložíme jednu dvojici, já si ji přidržím rukou. Některé látky můžete drukem lehce propíchnout, tak to udělejte, lépe se vám s tím bude manipulovat. Viděla jsem, že u některých sad je přímo i takové propichovátko látky, vypadá jako šroubovák, ale na konci je úzký bodák, kterým se látka propíchne, pak se vloží ten druk a lépe to drží. Nejlevnější e-shop TOOL-SHOP Nýřany.


Zboží za akční ceny, slevy. Doporučujeme místa, kde budete dávat patentky , podlepit nebo nějakým způsobem zpevnit, aby se patentky nevytrhávaly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky