pátek 29. ledna 2016

Nábytková noha

Sústružená nábytková noha môže mať upravený ktorýkoľvek parameter! Môžete si ju objednať s menším alebo väčším priemerom, ale ak chcete nižšiu alebo vyššiu, ani to nie je problém! Ak na montáž potrebujete čap, vysústružíme ho, jeho priemer a dĺžka môže byť ľubovoľná! Nábytková noha STOMP 1mm.


Kovová moderní noha černé barvy.

Vážený obchodný partner, v súvislosti s verejnými opatreniami, ktoré so sebou nesie šíriaci sa vírus COVID-a pre čo najefektívnejšie spomalenie jeho šírenia, rušíme s okamžitou platnosťou možnosť osobného vyzdvihnutia. Zobrazeno – z položek. Hranatá kovová nábytková noha v bílé barvě průřezu 25xmm s robustní základnou a sp. Aj napriek tomu, že si nábytkové nožičky veľakrát ani nevšimneme, nezabúdajme že počas celej životnosti nábytku kedy ho „pevne držia na nohách“ musia byť nielen dizajnovým kúskom ale aj stabilitou a oporou.


Když se vám u oblíbeného stolku ulomí nábytková noha , tak ho hned nemusíte vyhazovat. Vyberte si novou nábytkovou nohu a vdechněte stolku nový život. V tejto ťažkej dobe sa na nás môžete spoľahnúť!


Sme Vám k dispozícii a zaistíme, aby Vaše objednávky boli realizované bez prekážok a oneskorenia pri zachovaní najvyššieho štandardu hygieny a bezpečnosti.

Doporučená výška nohy - 5mm, plastová záslepka. Vyšší nohy umíme na zakázku vyrobit, avšak bez záruky na příčnou stabilitu. Nožky umíme lakovat do barev podle RAL. Keď sa vám na obľúbenom stolíku odlomí nábytková noha , tak ho hneď nemusíte vyhadzovať. Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály.


Kupujte Spálenský soustružené nábytkové nohy na Spalensky. Vyrábíme a dodáváme přesné, kvalitní výrobky a za dobré ceny. Dřevěná soustružená nábytková noha č. Soustružené nábytkové nohy vyrábíme z kvalitního bukového dřeva. E-shop s nábytkom za ceny, ktoré si môžete dovoliť. Skladem Přidat na seznam přání.


Na našej webovej stránke používame súbory cookies. Prezeraním našej webovej stránky súhlasíte s ich používaním a ukladaním do Vášho prehliadača. MIMOŘÁDNÉ OPATŘENÍ nebude možné zboží zasílat na dobírku nebude možná platba přepravného v hotovosti rádi bychom Vás informovali, že vzhledem k situaci ohledně šíření nákazy koronavirem jsme nuceni od 17.


Drevená nábytková noha z masívneho dreva, noha stolu a skriní v antickom štýle. Nižšie uvedené produkty je možné využiť v širokom okruhu aplikácií: na stoličky, skrine, vitríny, jedálne stoly, konferenčné stoly, atď.

Všetky sústružené prvky dodávame v prírodnom prevedení (bez lakovania alebo morenia). Detail Centrálna noha okrúhla, H-73 chróm fi. Jednoducho ju namontujte na ľubovoľnú skrinku a získate tak originálny kus nábytku. My sme tieto nožičky použili pri redizajne starého kufra.


Rozmery: priemer mm, výška 1mm, bez povrchovej úpravy. Krajina pôvodu Taliansko. K zvyraznění čelních ploch kuchyňské linky Vám poslouží nábytková dvířka ke zpříjemnění prostoru uvnitř domu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky