pondělí 25. ledna 2016

Doplňky na wc

Doplňky na wc

I vaše WC si zaslouží vypadat k světu! Ať už tam trávíte jen dobu nezbytně nutnou, nebo si tam chodíte číst, zvelebte svůj záchod vhodnými doplňky - třeba držákem na toaletní papír, štětkou na WC nebo třeba stojanem na noviny. Sety a doplňky na WC vybírejte na FAVI.


Obklopte se hezkými věcmi v každém koutku vašeho bytu. Toaleta a koupelna rozhodně nemusí být výjimkou. Dobře mohou vypadat jak netradiční držáky na toaletní papír, tak designová toaletní štětka. Zatímco mnozí na toaletě čtou, vy si můžete zahrát WC fotbal nebo golf. Pokud patříte mezi umělecky nadané, určitě oceníte toaletní papír - vybarvi si sám, který si můžete útržek po útržku vybarvit podle svých představ.


Koupíte pohodlně online v eshopu Mobelix. Doba WC štětek, které stojí na zemi a mají tendenci se převrhnout, patří do minulosti. Už vás nebaví, že vždycky shodíte šampón ve sprše nebo neustále hledáte zubní nit?


Doplňky na wc

WC doplňky od značek Kleine Wolke, Koziol, KELA a dalších. Pořiďte si koupelnové doplňky , jako jsou police do sprchy, věšáky na ručníky či stojany na kartáčky. Nebo si kupte koupelnovou sadu několika krabic a všechny maličkosti si uložte do ní. Desítky značek, tisíce produktů.


Nejprodávanější z nich držíme skladem. ESS ROLL držák toaletního papíru k zabudování nerez. Vybírejte z produktů v kategorii doplňky na wc. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. Hledat text Cena -Hledat Barva Kategorie Držáky na toaletní papír WC štětky Styl skandinávský retro vint.


Velký výběr WC štětky a držáky na ručníky naleznete online na OBI. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Od držáků toaletního papíru až po toaletní kartáč vám naše doplňky k WC pomohou udržovat koupelnu či toaletu čistou a svěží. Nabízíme různé barvy, design i materiály, takže si toaletu můžete vybavit podle svého vkusu stejně jako ostatní místnosti v bytě. Tento web používá soubory cookie.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Doplňky na WC , Rychlá dodávka. Mýdla a další doplňky na WC aby Vaši zákazníci byly 1 spokojeni s čistotou a hygienou. Najdete zde sítka do pisoáru, tekutá mýdla, desinfekční mýdla, zásobníky do dávkovačů TORK nebo také hygokazety.


Vše navíc kombinováno s mléčným sklem. Set Areta obsahuje držák na toaletní papír a wc čistící štětku. Oba doplňky jsou určeny na přidělání na zeď. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Toaletní kartáč je nedílnou součástí každého WC. Vybírat můžete mezi volně stojícími WC štětkami a WC štětkami instalovanými na zeď.


Doplňky na wc

Volně stojící štětku ocení každý, kdo nechce vrtat do zdi, WC štětky instalované na zeď ocení při úklidu každý, kdy například při vytírání nemusí štětku neustále přemisťovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky