čtvrtek 14. ledna 2016

Kovové kružítko

Kovové kružítko

Robustní kružítko kovové konstrukce. Ideální použití jako školní pomůcka na střední škole, nebo pro technické rýsování. Maximální poloměr: cm.


Stavěcí šroub je rychloposuvný. Kovové kružítko a tuhy KOH-I-NOOR v soupravě s tuhami. Vysoce kvalitní kovové kružítko KOH-I-NOOR s tuhami a dalším příslušenstvím.


Barva kružítka se může od obrázku lišit. Kružítko Rotring Centro. UPOZORNĚNÍ: S ohledem na bezpečnost řidičů spedičních služeb a obsluhu výdejních míst Zásilkovny Vás žádáme o upřednostnění platby předem - proformafakturou. Nastavitelné kovové kružítko bude pomocníkem například pro práci s kůží. Velká soutěž Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit na to, že je nyní naše linka plně vytížena, a to převážně ohledně dotazů na ochranné pom.


Kovové kružítko

V naší nabídce naleznete jak samostatná kružítka, tak i sady kružítek. Nabízíme také náplně do kružítek a příslušenství. Najdete zde školní kružítka kovová různých druhů. Tužec a jehlovou nožku lze naklápět a zvýšit tak komfort rýs.


Jenoduché kovové kružítko v tran. Kvalitní kovové kružítko. V této kategorii samostatná kružítka, kružítko kovové , kružítka jednotlivá nabízíme jednotlivá kružítka. Je zde kružítko kovové školní. Různé barevné varianty.


Kovové kružítko

V balení kusů, cena za ks. Aktovky, batohy, tašky, pytlíky a peněženky. Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Součástí náhradní tuha. Mix barev: modrá, růžová, žlutá, oranžová, zelená.


Výtvarné potřeby Kreativ. Prosím, použijte minimálně znaky! Univerzální kovové kružítko pro kružnice do průměru cm. Možnost nastavení úhlu hrotu a tuhy kružítka. Souprava je složena z kružidla rychlonastavitelného, kružidla s teleskopem, padacího nulátka pro trubičková pera, ramena prodlužovacího, tyče prodlužovací a běžcem,.


Obě nožky kružítka mají kloubky umožňující naklápění. Kovové díly jsou z niklované mosazi, závěška plastová černá. Jedinečný rodinný obchod s dlouhou tradicí, ve kterém naleznete ty nejlepší produkty, za jejichž kvalitou si stojíme. Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně a snažíme se vyjít maximálně vstříc. Toto samostatně prodávané kružítko je součástí prodáváných velkých sad.


U tohoto kružítka lze vyměnit nástavec tuhy za nástavec na technické pero pro technické kreslení. Toto kružítko má fazetovou oboustranou jehlu. Určena je pro základní a střední školy na rýsování kružnic v rozsahu 5-4mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky