pátek 29. ledna 2016

Prodám plynovou lednici

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Prodám tento plně funkční plynový sporák s plynovou troubou.


W Prosím volejte Po-Ne 8-nebo sms Samozřejmostí je. Prodám plynovou lednici Dometic A 803KF, 3- kombinace, litrů, roky stará, velmi málo používaná.

Vhodná do karavnu nebo na loď. Prodám tuto novou, pouze vybalenou kombinovanou lednici Candy. WiFi připojení, snadné ovládání ve smart aplikaci ve Vašem mobilu a mnoho dalších funkcí. Celkový objem 3l Objem lednice 2l Objem mrazáku l Hlučnost dB Elektronické ovládání.


Hodí se skvěle pro dotvoření té správné atmosféry a tepelné pohody při grilování či posezení s přáteli. Prodám let užívanou kuchyňskou linku odstín jasan. Prodám novou nepoužitou kovářskou výheň na propan butan.


CMG verze na zemní plyn, je možná i verze na propan butan (dokoupení trysek).

Výheň má jeden nebo dva hořáky, každý samostatně ovládaný. Obal výhně zesílen rámem. Absorpční chladnička, Mobilní chladnička WAECO CombiCool CAS-je komfortní a mnohostranně využitelná chladnička pro kempy a karavany. Předností ledničky jsou volitelné zdroje energie (plyn, 12V nebo 230V) a absolutně tichý chod. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


Sporák je jako nový, včetně sady náhradních plynových trysek a komplet držáků pro uchycení do pracovní desky. Zdravím, prodám dny starou plynovou zbraň M9Ana kuličky ráže od 0. Zbraň má plynový Blow-back. Důvod prodeje:nevhodné provedení. Koupím plynovou lednici na propan butan, hledám, koupím.


Svým způsobem klasický sporák bez trouby. Je to plynová pistole, německý výrobce Umarex. Polymerový rám pistole osazen závěrem s kvalitního kovu.


Poloautomatický režim střelby se spoušťovým mechanismem SA i Double Action. Připravte se na Coronu a důkladně vše dezinfikujte hned při příchodu domů z nákupu. Hygienická čistota je nejdůležitější hlavně tam, kde skladujete a připravujete jídlo.


Prodám zánovní plynovka pistoli Beretta 92FS.

Plynová pistole Walther PPQ Mcal. Je v podstatě úplně nová , naprosto přesná kopie legendární italské pistole Beretta 92FS , k nerozeznání od ostré verze , od skvělého německého výrobce UMAREX , ráže 9mm , dvouřadý zásobník na 15ran dle fota. Kategorie Potravinářské stroje - bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii - strana 59. Prodám univerzální předstan ke karavanu od Německého výrobce Fritz Berger ve velmi pěkném stavu. Na první pohled velmi silný a kvalitní materiál. Veškeré stěny jsou odnímatelné na zip.


Vnitřní rozměr x m. Troje dveře, všechna okna se sítí proti hmyzu a zateměním. Ke stanu je více tyčí než je. Prodám oblíbenou perkuzku Derringer od českého výrobce Great Gun mm, délka hlavně 5. Vystřeleny pouze rány. Nepoškozená, bez kosmetických vad.


Dodám spolu s originálním balením, návodem, nabijakem a cca 2ogival střelami. Pouze osobe od let věku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky