středa 27. ledna 2016

Thermomix prodám

Přidám k němu příslušenství v podobě Cook Key, chipů s recepty, kuchařek Základní a Menu pro každý den, v TM je nahráno dalších kolekcí. Prodávám kvůli přechodu na novější model TM6. A co víc, každý recept je jasnou zárukou úspěchu.


Vorwerk Thermomix TM - čip menu pro každý den Inzerát byl odebran z oblíbených. Prodám Thermomix TMs celým příslušenstvím. Mixuje,míchá, seká, drtí, vaŕi, váží, regulovaný ohŕev a další. Systém Varoma je kompletní nástavec pro přípravu jídel v páře. Dělá těsta kynutá, odpalovaná.


Cena dohodou, prosím nabídněte. Možnost zaslat i na dobírku. Thermomix dodává kuchařky (s čipem, který připojíte na přístroj), které obsahují ozkoušené recepty, vyladěné pro Thermomix. Na internetu se dá najít (jak v české, tak v anglické a jiné mutaci) spousta. Pro mě jako gurmánku, pro níž je vaření navíc od mala koníčkem, je Thermomix úžasným pomocníkem, který nahradí spoustu kuchyňských přístrojů.


Navíc je stále po ruce, takže nemusím přemýšlet, kde je který uložený, ani je pracně dolovat z hloubi skříněk. Perfektní stav, málo používaný. Multifunkční pomocník do vaší kuchyně. Je v perfektním stavu nepoškozený. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Ahoj, mám asi rok thermomix , je to mercedes mezi kuch. Jde nám o to, aby se tento úžasný přístroj dostal do podvědomí lidí, proto je ochutnávka zcela zdarma a nezávazná. Na ochutnávku si připravte pouze dobrou náladu, chuť k jídlu a už nic nebrání tomu, aby jste zažili Thermomix TMnaživo a ne jen z vyprávění, nebo televize. Neopouští nic, co by bylo žádoucí, a stojí vše, co si dokážete představit. Zařízení bylo použito 5krát.


Absolutní špičkové zařízení! Chtěl jsem mít a nebyl jsem zklamán, že jsem opět doma. Projděte si inzeráty thermomix na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Thermomix umožňuje nahradit zařízení, které v kuchyni potřebujete: sekání, vážení, šlehání, hnětení, míchání, drcení, mixování, emulgování, mísení, má. Thermomix máme doma a udělá úplně vše, momentálně si jej také plánuji pořizovat. Našli jsme jej na slovenských stránkách nový s celým příslušenstvím za 10tis.


I se všemi věcmi co k tomu byly, varný košík, kuchařka, vařečka. S nastavitelnou teplotou, rychlostí intenzitou sekání a časovačem. Je naprosto bezkonkurenční. Koupím Thermomix v záruce - použitý. Zmrzliny, marmelády, saláty, nutelu.


Jakýkoliv nápoj a další. Inzerce zdarma, internetový bazar - kupte si nový byt nebo prodejte staré auto, to vše zvládne náš Bazos - Vaše inzeráty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky