úterý 12. ledna 2016

Vánoční prostírání na stůl

Prostírání na jídelní stůl , to je takový malý zázrak. Vypadá dobře, nemusíte pořád uklízet drobky nebo fleky a každému jídlu dodá slavnostní nádech. Ať už hledáte korkové, nebo bambusové prostírání, dětské, nebo vánoční, na FAVI. Vánoční prostírání-03 Vánoce.


Vyberte si u nás takovou, která bude ladit k Vašemu stylu stolování. V naší nabídce naleznete pouze kvalitní prosírání na stůl od českého výrobce.

Bavlněné vánoční prostírání v červené a béžové barvě, ideální na Váš sváteční stůl. Na prostírání může být nepatrná vada tisku. Dobrý pokrm chutná ještě lépe, je-li krásně naservírován. K tomu slouží ubrusy a prostírání.


Jídlo poté budeme vnímat všemi smysly a lépe si ho vychutnáme. Váš stůl může být elegantní, romanticky rozkvetlý či jarně pastelový. Slavnostní příležitosti pozvedne látkové prostírání.


A pokud se nám z obrovské nabídky slavnostního prostírání nic nelíbí, nezbývá, než si ho vyrobit sami na váš vánoční stůl podle vlastních představ.

Inspirujte se a prostřete vánoční stůl s láskou. Přinášíme vám jednoduchý video návo jak poskládat stromeček z ubrousku. Najděte si čas a vytvořte originál. Detail produktu Do obchodu.


Nemusíte nakupovat prostírání v bravách, které jsou módní pro letošní sezonu, dbejte spíš na to, aby věci byly jednoduché a elegantní. Pro vánoční tabuli je vhodná vždy červená, stříbrná nebo zlatá, barvami letošní sezóny pak jsou pastelové barvy a růžová všech odstínů. Vylaďte tento rok svůj vánoční servis do posledního detailu! Například s něžným porcelánem Green Gate nebo se stylovými karafami a vánočními svícínky. Papírové prostírání je ideálním doplňkem k papírovým ubrusům standard ze stejného materiálu.


Adventní věnce, svícny, zelené větvičky, sváteční vánoční prostírání a další vánoční dekorace – to vše patří na vánoční stůl. Inspirace pro slavnostní vánoční stůl , aby vaše letošní Vánoce zůstaly nezapomenutelné. A pokud chcete ze slavnostní večeře učinit jak působivě bude působit stůl s efe. Složte s dětmi ubrousek na vánoční stůl. Někdo upřednostní jednoduchý styl, jinde se setkáme s bohatě zdobeným prostíráním.


K tradičním barvám, které se na prostírání objevují, patří červená, zelená. Na kulatý stůl patří vhodný ubrus společně s prostíráním. Správně stůl „obléct“ vyžaduje estetické cítění.

Ubrus dokáže jídelní kout patřičně ozdobit, zároveň brání ušpinění stolu. Kulatý ubrus se dá sehnat ve spoustě variantách, prostírání na takovýto stůl rovněž. Jakmile vyjde první štědrovečerní hvězda, může se rodina dychtivě usadit k připravenému stolu. A není se co divit, po celodenním půstu, v touze zahlédnout zlaté prasátko jistě vyhládne.


Aby byla vánoční atmosféra dokonalá, nesmí proto strádat ani výzdoba štědrovečerní, sváteční tabule. PROSTÍRÁNÍ na stůl Fotbal 6ks. Díky různým tvarům, barvám a vzorem vytvoří dokonalé místo na stolování. Váš stůl tak zůstane čistý a nepoškozený a prostírání vytvoří skvělou atmosféru.


Využijete ho během běžného dne, nebo na slavnostní večeři či oběd. Slaďte ho s ubrusem nebo běhounem, dejte doprostřed stolu kytici a užijte si oblíbené pokrmy s vašimi blízkými stylově a chutně. Fototisk, originální motivy. Pokud chcete mít dokonalou sváteční tabuli, je třeba si pohrát s každým detailem.


Co takhle potěšit své hosty originálními stromky z ubrousků? Tato dekorace je nejen vtipná, ale na bílých talířích vypadá naprosto skvěle. Potěšte se stylovým doplňkem.


Nakupujte s námi bez poštovného. Vybírat můžete nejen vánoční stromeček dekorace na stůl či klasické adventní věnce. V nabídce najdete také červené vánoční prostírání , dekorační hvězdičky, dřevěné stromečky, LED vánoční svítidla v podobě hvězdy či pyramidy a mnoho dalších výrobků, které vám pomohou přinést domů tu správnou vánoční atmosféru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky