pátek 29. ledna 2016

Domácí milkshake

Dobře promixujeme, aby jsme tam neměli kusy zmrzliny. Tématické fráze: domaci shake domácí milkshake vanilkový shake vanilkový shake recept vanilkový milkshake recept na shake shake recept jak udělat shake recept shake domácí shake recept shake recepty vanilkový milkshake recept čokoládový topping recept na vanilkový shake milk shake -recept shake vanilkový čokoládový sheke. This video is unavailable.


Mláko, zmrzlinu a granko do vysoké nádoby a pomixujeme v ponorném mixéru. Poté nalijeme do sklenice (300ml) a ozdobíme topingem. Tématické fráze: bananový šejk milkshake recept milk shake milkshake milk shake recept recept na milkshake domácí milkshake mlecny shake milkshake recepty jak udělat milkshake recept milkshake milk shake recepty recepty na milkshake milk šejk domaci bananovy shake vanilkovy sejk mléčný shake recept shake recept jak se dela shake jak.

Banán oloupeme, ukrojíme si kolečka na ozdobu a zbytek rozmixujeme na kašičku. Domácí kuchyně za nízkou cenu až domů. Na jedné straně stovky tisíc domácností v karanténě, na straně druhé gastronomické provozy, které jsou v současnosti závislé na rozvozu potravin a mají miliony korun v nezpracovaných zásobách. Tuto směs dejte do větší misky a vše rozšlehejte.


Toto zopakujte ještě jednou (můžete vše dát do stejné větší mísy). Hotový milkshake nechte ještě hodinu buď v lednici nebo na stole, podle toho, jestli jej chcete studený nebo teplý. Kávový milkshake ( tzv. domácí Frappucino) Ingredience: l vychlazeného mléka 2ml vanilkové zmrzliny 1ml vychlazené smetany ml silné ledové kávy (dvě lžíce instantní kávy rozmícháme ve studené vodě) Nejprve si připravíme kávu.


Dvě lžíce rozpustné kávy rozmícháme v 50ml studené vody.

Do mixeru nalijeme mléko, přidáme maliny, zmrzlinu a promixujeme. Ochutnáme, podle chuti dosladíme a znovu promixujeme. Malinový zmrzlinový shake nalijeme do vychlazených sklenic, vložíme brčko a ozdobíme paraplíčkem nebo čerstvou malinou. Jahody zbavíme stopek, omyjeme a necháme okapat. Větší kousky ovoce překrájíme, menší necháme v celku.


Do mixéru dáme okapané jahody, cukr, smetanu a nakonec po kusech polárkový dort. Dijeli se na četiri grupe: frape , egg-nogs , fiz i cocktails. Dá se připravit z mnoha druhů ovoce (čerstvého i mraženého). Recept na zdravý a výživný nápoj. Všichni jistě znají milkshake z fastfoodů, ty ovšem často nosí ovoce jen v názvu a ve skutečnosti obsahují chemický koktejl.


Věřte, že není nad domácí přípravu. Příprava domácího mléčného koktejlu navíc není nijak složitá. Milkshake je odvodený zo slov „mlieko“ a „zatriasť“, čo je aj jeho podstatou.


Hlavnou a neodmysliteľnou zložkou je teda mlieko. Aby sme dosiahli schladenie, pridávame doň zmrzlinu v takej príchuti, v akej chceme milkshake. Ak nám takto studený nestačí, môžeme pridať aj pár kociek ľadu.


No a teraz je to už na vás.

Po přípravě můžeme čokoládový milkshake podávat. Pozor, je to opravdu hodně sladké! Banány ošúpeme, nakrájame na kolieska a dáme do mixéra. Pridáme trochu mlieka a rozmixujeme.


Následne pridáme aj zvyšné mlieko, smotanu na šľahanie, med a vanilkový cukor. Svěží a zdravé mléko v létě neopomíjejte. Stačí jej vychladit a můžete si z něj připravit mléčný banánový milkshake se šlehačkou.


Sve zavisi od toga koju gustinu napitka želite, piše food52. Sladoled od vanile je odlična osnova milkšejka, dodajte još malo mleka i omiljenog voća i uživanje može da počne. Milk shake recepty, které budete milovat.


Mixovaný nápoj zvaný smoothie je velmi oblíbeným, rychlým a příjemným způsobem, jak dodat našemu tělu nejen dostatek vitamínů, minerálů a stopových prvků, ale také významné množství kvalitních sacharidů, bílkovin, tuků a dalších cenných látek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky